Τρελός και αλλοπαρμένος ή απελπισμένος ο κατήγορος των «3»;

« Έψαξα βαθύτερα να μάθω τι επιτέλους συμβαίνει. Και τότε διαπίστωσα ότι όχι μόνον το ΣΔΟΕ καλύπτει και βοηθάει τους απατεώνες, αλλά το ίδιο κάνει και η Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ και ο ΟΤΕ, και ο Σύνδικος, και ο Ορκωτός Λογιστής που διορίστηκε για την πτώχευση, και ένας μπετατζής και ένας έμπορος μπετόν και η τράπεζα

MILLENIUM και η Τράπεζα Πειραιώς και η Τράπεζα Εμπορική και η Τράπεζα Κύπρου και η Τράπεζα Αττικής, και μια δικηγόρος του Δημοσίου και πολλοί άλλοι. Εγώ επειδή μαζί με τους μισούς Έλληνες έχω πειστεί ότι η σημερινή Κυβέρνηση είναι έντιμη, ηθική και η μοναδική ελπίδα για να σωθεί η Ελλάδα, ενημέρωσα πρώτη από όλους την Ελληνική Δικαιοσύνη (καταθέτοντας πολλές μηνύσεις). Αμέσως μετά, το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, την Τράπεζα Ελλάδος, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τους περισσότερους Αρχηγούς των Κομμάτων, τα Μ.Μ.Ε. αλλά ακόμα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ελπίζοντας ότι θα τρέξουν όλοι να με βοηθήσουν. Δυστυχώς όμως όλοι με αγνόησαν.
Ο μοναδικός που μου απάντησε και τουλάχιστον κράτησε τα προσχήματα είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος όμως με διπλωματικό τρόπο μου έγραψε ότι καλά έκανα και απευθύνθηκα στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Κύριε Καστανίδη, σας ευχαριστώ καταρχήν που ασχοληθήκατε μαζί μου έστω και με αυτήν τη λακωνική απάντηση και το θεωρώ τιμή μου, όμως σας δηλώνω ότι δεν νιώθω καθόλου δικαιωμένος από το Υπουργείο σας για τον απλούστατο λόγο ότι έτσι όπως κατασκευάζετε όλοι σας (και οι 300 εννοώ) τους νόμους, το μόνο που πετυχαίνετε είναι να αποδυναμώνετε τους Δικαστές και να μην μπορούν να απονέμουν Δικαιοσύνη. Δεν φταίνε οι Δικαστές που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι έντιμοι και αφοσιωμένοι στο καθήκον τους. Όμως, όλοι οι νόμοι που έχουν ψηφίσει έως σήμερα όλες οι Κυβερνήσεις, οι οποίοι αφορούν απάτες γενικώς και ειδικότερα οικονομικές απάτες, είναι υπέρ των απατεώνων. Δυστυχώς, ο οποιοσδήποτε έντιμος κατηγορηθεί από μία οικονομική υπηρεσία του Δημοσίου είναι καταδικασμένος εκ των προτέρων. Δεν μπορεί με τίποτα να αποδείξει την αθωότητά του.
Αντίθετα, ο οποιοσδήποτε μεγαλοαπατεώνας και αληθινά ένοχος κατηγορηθεί έχει χίλιους τρόπους να αποδείξει ότι είναι αθώος. Η άποψή μου είναι ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα ξεκινούν από τους ίδιους τους πολιτικούς που ψηφίζουν τους νόμους. Είτε ως δημιουργοί των σκανδάλων, είτε ως βοηθοί στη συγκάλυψη αυτών.
Γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύω, όχι μόνο εγώ αλλά και το 100% των Ελλήνων πολιτών, ότι οι νόμοι που αφορούν οικονομικά σκάνδαλα είναι σαν το κόσκινο που όσο νερό και αν του βάλεις ποτέ δεν γεμίζει γιατί τρέχει από παντού.

«Τι να κάνει η Δικαιοσύνη;»
Αυτό που περίμενα, λοιπόν, από εσάς είναι, από τη στιγμή που σας ενημέρωσα για ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο τόσων εκατομμυρίων, να περάσετε άμεσα κάποια τροπολογία που να βοηθάει τους Δικαστές να σταματήσουν την εξέλιξη και την ολοκλήρωση αυτής της απάτης. Εσείς αντί αυτού μου δηλώσατε ότι καλά έκανα και απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη. Τι να κάνει, κύριε Καστανίδη, η Δικαιοσύνη με

Keywords
Τυχαία Θέματα