Ξυπνήστεεεε! Θα μας χρεώσουν και τον… αέρα τα καρτέλ!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης για τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δ. Κυριτσάκη και έφτασε στο σημείο να πει ότι υπάρχει το καρτέλ, γιατί το συντηρεί “αυτός ο κύριος εκεί”.

Τον στόλισε για τα καλά για το θέμα των αεροπορικών γραμμών και εισιτηρίων.

Ο κ. Κυριτσάκης τι θα κάνει;

Περιμένουμε να δούμε αν θα υποβάλει μηνύσεις και αγωγές γιατί όσα είπε ο κ. Σηφουνάκης

δεν αφορούν την Επιτροπή Ανταγωνισμού αορίστως αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον ίδιο.

Αν δεν προσφύγει στη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να σταθεί λεπτό στην Επιτροπή και πρέπει θύματα του καρτέλ να προσφύγουν άμεσα στην Εισαγγελία για διώξεις. Γιατί η σιωπή του κ. Κυριτσάκη θα σημαίνει ότι πράγματι συντηρεί και προστατεύει καρτέλ αντί να τα διώκει.

Αν προσφύγει στη Δικαιοσύνη θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη δίκη αυτή. Τρομακτικό ενδιαφέρον. Γιατί σε τέτοιες δίκες ο ενάγων και ο μηνύων πρέπει να αποδείξει ότι έκανε ό,τι έπρεπε.

Προφητεία μας: ΔΕΝ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη ο κ. Κυριτσάκης και ΘΑ προτιμήσει να παραιτηθεί.

Παράκλησή μας: Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Επιθεωρητής του Αρείου Πάγου να ζητήσει το φάκελο αθώωσης του προκατόχου του κ. Κυριτσάκη, του γνωστού διορισθέντος από τον Άκη στην Επιτροπή Ζησιμόπουλου.

Η αθώωσή του κατά τη φτωχή νομική μας κρίση είναι σκανδαλώδης. Το θύμα ζήτησε με προσωπική παράστασή του στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών έφεση στην απόφαση αφού μάλιστα η Εισαγγελέας της έδρας κ. Γνεσούλη ήταν καταπέλτης για τον Ζησιμόπουλο.

Ο εισαγγελέας εφετών που χρεώθηκε από τον προϊστάμενο την υπόθεση την έβαλε στο αρχείο ως “καλώς έχει με την αθώωση”.

Αυτή η υπόθεση είναι εξαιρετικά διδακτική κύριοι στον Άρειο Πάγο και θα αντιληφθείτε το τρομακτικό βάθος που έχουν τα πράγματα στις Ανεξέλεγκτες Αρχές. Θα αντιληφθείτε ότι οι αμοιβές για τις οποίες ασκήθηκαν διώκεις είναι μια ασήμαντη παρωνυχίδα. Βρομερά μεν όσα κατήγγειλε η κ. Πιπιλή και για τα οποία ασκήθηκαν διώξεις αλλά παρωνυχίδα.

Αν τολμάτε ελέγξτε ποιά καρτέλ χρησιμοποιούν νομικούς πρώην μέλη των Επιτροπών αυτών και με ποιές αμοιβές. Ποιοι συγγενείς δικαστών είναι υπερασπιστές των καρτέλ.

Ξύπνα Σηφουνάααατση!

Λεπτομέρεια: Αυτή η αθώωση έγινε στις 18 Φεβρουαρίου σε ένα Τριμελές της Αθήνας με κατηγορούμενο τον κ. Ζησιμόπουλο. Και είχε φτάσει να δικαστεί ξανά μετά από εντολή του…Αρείου Πάγου! Και ο εκλεκτός του Άκη ξανακαθάρισε…

Ξυπνήστε ραγιάδες πριν μας χρεώσουν και τον αέρα που αναπνέουμε…

Είδηση τελευταίας στιγμής: η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ζητήσει να έρθουν τα πάνω κάτω στη λειτουργία των Ανεξέλεγκτων Επιτροπών και αναμένονται ραγδαίες και άμεσες εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα