Υπογράφει στον Παναθηναϊκό o Καστιλιόν

Για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Τζέφρεϊ Καστιλιόν επέλεξε την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Οι τραυματισμοί που είχε την περίοδο 2010-11 δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να εξελιχθεί και να γίνει βασικός στην κορυφαία ολλανδική ομάδα.

Τώρα ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φεύγει εκτός συνόρων της πατρίδας του για πρώτη φορά και έρχεται στην Ελλάδα. Ο ταλαντούχος παίκτης μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις

οποίες θα υποβληθεί πιθανότατα θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια.Έρχεται σήμερα το μεσημέρι στη χώρα μας με πτήση από το Άμστερνταμ.

Ο Παναθηναϊκός σχηματίζει ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο με τους παίκτες Μπεργκ και Καστιλιόν. Ο πέμπτος παίκτης που αποκτάει ο Παναθηναϊκός μετά τους Μπαϊράμι, Κουτρουμπή, Μέντες και Μπεργκ θα γίνει ο Ολλανδός φορ.

Ο επιθετικός Τζέφρεϊ Καστιλιόν είναι γεννημένος στις 25 Μαΐου 1991 έχει ύψος 1,91 και είναι δυνατός. Παρά το ύψος που έχει είναι γρήγορος, όμως πρέπει να βελτιωθεί στο ψηλό παιχνίδι. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις δηλώσεις του ίδιου, αλλά και του προπονητή του στον Αγιαξ Φρανκ ντε Μπουρ.

Στις 6 Μαΐου 2011 ο Καστιλιόν ανανέωσε το συμβόλαιό του έως τον Ιούνιο του 2013 παρά τους τραυματισμούς που είχε στη διάρκεια της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα