Ζήτησε ψυχιατρική υποστήριξη η Βίκυ Σταμάτη

Αίτηση στον ανακριτή για την διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης υπέβαλε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού λέγοντας πως η απομάκρυνση από το παιδί έχει επιβαρύνει αρκετά την ψυχική της κατάσταση.

Στην αίτηση που έγινε βάσει μιας προϋπάρχουσας ψυχιατρική γνωμάτευσης, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρει ότι πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραξή, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο να οδηγηθεί

κάποια στιγμή η ίδια σε απερίσκεπτη συμπεριφορά που οδηγήσουν σε κίνδυνο της ζωή της,

Όπως διαβάζουμε στο Έθνος της Κυριακής η Βίκυ Σταμάτη ρίχνει το φταίξιμο στον σύζυγο της Άκη Τσοχατζόπουλο για την κατάσταση που βιώνει η ίδια και το παιδί τους, το οποίο ζει μαζί με τους παππούδες του ένα χωριό κοντά στην αταλάντη.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η κ Σταμάτη έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτηση διαζυγίου σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου με το πρόσχημα του κλονισμού του γάμου της μετά τις αποκαλύψεις περί ημερολογίων, σημειωμάτων και εταιρειών, με την ελπίδα ότι ίσως
η δικαιοσύνη καταλάβει ότι η ίδια δεν είχε καμία ανάμειξη σε όλα αυτά.

Πληροφορίες μάλιστα από τη φυλακή «μαρτυρούν» πως στις συναντήσεις του ζεύγους κυριαρχεί μία παγωμένη κατάσταση ενώ η Βίκυ Σταμάτη φέρεται να είπε στον πρώην Υπουργό: «Είμαι στη φυλακή άδικα. Πως το ανέχεσαι αυτό;»

Keywords
Τυχαία Θέματα