Η διαμάχη στρατού- ΕΛ.ΑΣ ακινητοποίησε τα περιπολικά στη Χαλκιδική

Προσωρινή λύση φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόβλημα με την έλλειψη καυσίμων(βενζίνης) που κράτησε ακινητοποιημένα τα περιπολικά στη Χαλκιδική.

Αποτέλεσμα της έλλειψης βενζίνης, ήταν να κινούνται μόνο τα πετρελαιοκίνητα περιπολικά οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας στο νομό και να εκτελούν περιπολίες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Χαλκιδική Γιάννη Κυριαφίνη, βρέθηκε ποσότητα 1.500 λίτρων βενζίνης και έτσι λύθηκε το ζήτημα, τουλάχιστον προσωρινά. «Τις επόμενες ημέρες ίσως

επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα, καθώς προκηρύχθηκε σχετικός διαγωνισμός για την προμήθεια. Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με περισσότερα στοιχεία» είπε ο κ. Κυριαφίνης.

«Διαμάχη» στρατού-αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ.

Τα περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής ανεφοδιάζονται με καύσιμα από πρατήριο της υπηρεσίας που βρίσκεται στη Νότια Χαλκιδική, το οποίο προμηθεύει συγκεκριμένη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. Τα καύσιμα δίνονται από το στρατό. Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον κ. Κυριαφίνη, δημιουργήθηκε καθώς υπήρξε «διαμάχη» μεταξύ του αρμόδιου γραφείου και του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. οικονομικού περιεχομένου. Ωστόσο φαίνεται πως θα υπάρξει αίσια έκβαση της υπόθεσης και έτσι θα αποκατασταθεί η ομαλή τροφοδοσία των περιπολικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής.

Πηγή: xalkidikipress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα