Νικόλαος Φθιώτιδος: Επιμένει στην απαγόρευση των διπλών μηστηρίων

Επιμένει ο μητροπολίτης Φθιώτιδας στην απόφασή του να απαγορευθούν τα διπλά μυστήρια από την 1η Ιανουαρίου παρά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και τα σχόλια των πολιτών που εντόπιζαν οικονομικά συμφέροντα πίσω από την ενέργεια αυτή.

«Θα έπρεπε θα ντρέπονται», απαντά σήμερα ο μητροπολίτης Φθιώτιδας σε όσους εντόπισαν οικονομικά συμφέροντα πίσω από την απόφασή του να διακόψει τα διπλά μυστήρια. Σε όσους απειλούν πως θα φεύγουν για την τέλεση γάμου και βάφτισης σε γειτονικούς νομούς εξηγεί πως στην Περιφέρεια Στερεάς είναι ο τέταρτος μητροπολίτης στην σειρά και πως σε Βόλο, Θήβα και Χαλκίδα

έχει ληφθεί ανάλογη απόφαση καιρό πριν

Ο σεβασμιότατος κ.Νικόλαος εμφανίζεται σε νεότερες δηλώσεις του σκληρός με όσους αδυνατούν να κατανοήσουν πως γάμος και βάφτιση μαζί εξελίσσονται σε παρωδία και θέλουν να πιστεύουν πως η εκκλησία θα προχωρούσε στην λήψη μιας απόφασης με σκοπό το κέρδος.

Ο μητροπολίτης Φθιώτιδας απαντά και σε όσους τις τελευταίες ημέρες απειλούν πως θα φεύγουν σε γειτονικούς νομούς αφού αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος ενός γάμου και μιας βάφτισης.

Σύμφωνα με τον κ.Νικόλαο η δική του απόφαση ακολούθησε των όμορων μητροπόλεων που ήδη έχουν εδώ και καιρό προχωρήσει στην διακοπή της τέλεσης διπλών μυστηρίων.

πηγή lamiastar.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα