Pop-Up Hotel: Μια πρόταση καινοτομίας, από το Μανχάταν στην Αθήνα

Μια καινοτόμο πρόταση για την αξιοποίηση των πολλών ξενοίκιαστων επαγγελματικών χώρων του Midtown του Μανχάταν κατέθεσε το αρχιτεκτονικό γραφείο Pink Cloud: την προσωρινή μετατροπή τους σε ξενοδοχείο υπό τη μορφή ενός περιφερόμενου Pop-Up Hotel. Ο αρχιτέκτονας Nico Schlapps και η ομάδα του κέρδισαν φέτος το πρώτο βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού Radical Innovations in Hospitality για την πρότασή τους αυτή.

Το Pop-Up Hotel

της Pink Cloud αποτελεί ένα σύνολο συναρμολογούμενων κύβων μεταξύ των οποίων μπορεί να επιλέξει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου: σουίτες, δωμάτια, εσωτερική πισίνα, εστιατόριο, χώρους εκδηλώσεων κ.λπ.
Οι κρατήσεις θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της Pink Cloud, η οποία διαχειρίζεται επίσης την καμπάνια ενημέρωσης σχετικά με τα εναλλασσόμενα σημεία στα οποία θα φιλοξενείται το ξενοδοχείο.

Ο Nico Schlapps θα μιλήσει για το Pop-Up Hotel στο συνέδριο Hospitality.Next: Check-in to the Future, που διοργανώνει η Boussias Communications και το περιοδικό Hotel&Restaurant στο Athenaum InterContinental στις 5 Δεκεμβρίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο αυτό, στο οποίο 9 διεθνείς ομιλητές θα παρουσιάσουν αντίστοιχες πρακτικές καινοτομίας στον τουρισμό, στο www.hospitalitynext.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα