Αγρότες: Στη Νίκαια αποφασίζουν σήμερα – Συζητούν και κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα

Σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί πανελλαδική σύσκεψη μεταξύ των αγροτών προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, τα αιτήματα τους δεν ικανοποιήθηκαν από την κυβέρνηση, μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με την πολιτική ηγεσία την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Αγρότες απέκλεισαν το Τελωνείο Καστοριάς και το κτίριο της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Οι αγρότες υπογράμμισαν πως «υπάρχει οργή, θεωρούμε ότι η κυβέρνηση μάς εμπαίζει»,

με το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζο Μαρούδα, να γνωστοποιεί ότι «Η τελική απόφαση θα ληφθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, από όλα τα μπλόκα της χώρας».

Η απογοήτευση είναι έκδηλη στους κόλπους των αγροτών καθώς από τις πρώτες αντιδράσεις τους φαίνεται ότι τα μέτρα που προτάθηκαν από την κυβέρνηση, δεν ικανοποιούν το σύνολο των αιτημάτων τους.

Παράλληλα, δηλώνουν ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες.

«Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας. Θα πάρουμε τις αποφάσεις στα μπλόκα μας. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν παραπέρα στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις ημέρες» είπε μεταξύ άλλων το μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας.

Στη Νίκαια θα συζητηθεί για μια ακόμα φορά, εκτός από την ενίσχυση των μπλόκων και το ενδεχόμενο καθόδου των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα- κάτι που δεν έχει ακόμα αποκλειστεί.

Keywords
Αναζητήσεις
agrotes-sti-nikaia-apofasizoun-simera--syzitoun-kai-kathodo-ton-trakter-stin-athina.htm
Τυχαία Θέματα