Ακαρπη η συνάντηση βενζινοπωλών-υπουργού Οικονομικών

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έληξε στη 1:30 μ.μ.  η συνάντηση των πρατηριούχων με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.  Οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών δηλώνουν αρνητικοί στην πωλήση πετρελαίου θέρμανσης και ζητούν να συναντηθούν με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται, ότι, την Παρασκευή κατατέθηκε στη Βουλή

τροπολογία με την οποία από την επόμενη εβδομάδα εξισώνεται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης με τον αντίστοιχο του πετρελαίου κίνησης, στα 330 ευρώ ανά χίλια λίτρα.

Αίτημα των βενζινοπωλών, οι οποίοι είναι αντίθετοι στην εξίσωση των φόρων πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, είναι η εγκατάσταση συστημάτων εισροής-εκροής όγκου καυσίμων, σε όλα τα στάδια της διακίνησής τους.

ΠΗΓΗ: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

σχετικά άρθραAlpha Bank: «Η Τρόικα οδηγεί τη χώρα σε χρεοκοπία»Εμμένει η ΤτΕ στη διαλεύκανση της υπόθεσης ΛαυρεντιάδηΤρόικα: “Μαχαίρι” στις κοινωνικές δαπάνες 9,5 δισ. ευρώΣΥΡΙΖΑ κατά Βενιζέλου για τη λίστα ΛαγκάρντΠοιοι είναι στη λίστα ΛαγκάρντBloomberg: Πώληση της Millennium εξετάζει η Banco ComercialΈφυγε ο Ραγκούσης από το ΠΑΣΟΚΦήμες για ETE-Eurobank-TTΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012Συνάντηση Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας
Keywords
Τυχαία Θέματα