Αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού

Την αλλαγή των δρομολογίων του Προαστιακού ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιτίας της κλοπής καλωδίων από το τμήμα της γραμμής Μαγούλα-Λιόσια.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το πρωί θα υπάρξουν τροποποιήσεις των δρομολογίων του προαστιακού σιδηρόδρομου στη διαδρομή Αεροδρόμιο – Λιόσια – Αεροδρόμιο και μέχρι το τέλος της βάρδιας των συρμών.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

αναμένει την ολοκλήρωση της συντήρησης δύο εφεδρικών συρμών στα οποία εργάζονται εντατικά τα συνεργεία του ΟΣΕ, για την πλήρη λειτουργία στο τμήμα αυτό της γραμμής.

σχετικά άρθραΚαι επίσημα εκτός Κ.Ο. της ΝΔ ο Ν. ΣταυρογιάννηςΣτον Καναδά ο Δ. Αβραμόπουλος – Επαφές με επενδυτέςΑντ. Μανιτάκης: Πήρε πίσω τα κινητά από τους ειδικούς συμβούλους!ΟΤΟΕ: 24ωρη απεργία στις τράπεζες στις 24 Οκτωβρίου – Διαμαρτυρία για την ένταξη στον ΕΟΠΥΥΣ. Κεδίκογλου: Μεγάλος μας αντίπαλος ο χρόνος – Μέχρι 16 Νοεμβρίου αρκούν τα ταμειακά διαθέσιμαΕξαπατούν ηλικιωμένους με το πρόσχημα…επιστροφής φόρουΑύξηση στο κόστος των εισιτηρίων στις άγονες γραμμέςΔυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινά η Ε.Σ.Α.μεΑΑναβλήθηκαν οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΡύθμιση για τα αδέλφια αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικά ΑΕΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα