ΙΝΔΙΑ: Έγιναν μόδα οι ομαδικοί βιασμοί. Αυτοκτόνησε 17 χρονη – θύμα λόγω των πιέσεων της αστυνομίας να αποσύρει τη μήνυσή της και να παντρευτεί έναν από τους βιαστές της!

Μία ινδή έφηβη, θύμα ομαδικού βιασμού, αυτοκτόνησε εξαιτίας των πιέσεων της αστυνομίας να αποσύρει τη μήνυσή της και να παντρευτεί έναν από τους βιαστές της, όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές.

Η 17χρονη κοπέλα είχε βιαστεί από μία ομάδα νεαρών στις 13 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ στο Ντιουάλι, στην επαρχία Πατιάλα, στο κρατίδιο του Πουντζάμπ.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ένας αστυνομικός απολύθηκε και άλλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση.

Η νεαρή έκανε τα πάντα για να καταθέσει μήνυση, όμως οι αστυνομικοί δεν ξεκινούσαν τις έρευνες, διευκρίνισε σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Παραμτζίτ Σινγκχ Γκιλ.

Η αδελφή του θύματος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV πως η αστυνομία συνέχισε να ασκεί πιέσεις στη 17χρονη προκειμένου να την πείσουν, είτε να έλθει σε μία οικονομική συνεννόηση μαζί τους, είτε να παντρευτεί έναν από αυτούς.

Μετά τον βιασμό δεν έγινε καμιά σύλληψη. Σήμερα συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, οι δύο φερόμενοι ως βιαστές και μία γυναίκα που θεωρείται ύποπτη ότι συνεργάστηκε μαζί τους.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

Keywords
Τυχαία Θέματα