‘Ηπια ανοδικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Σε θετικό έδαφος κινούνται σήμερα 24/4 οι ευρωπαϊκές αγορές, επεκτείνοντας τα κέρδη που καταγράφονται από την αρχή της εβδομάδας.

Ο γερμανικός DAX ενισχύεται στις 18.179 μονάδες με αύξηση 0,23%, ο γαλλικός CAC 40 πέφτει κατά 0,06% και τις 8.105 μονάδες και ο FTSE 100 στο Λονδίνο ανεβαίνει κατά 0,35% στις 8.072 μονάδες.

Αντίστοιχο κλίμα και στην περιφέρεια με τον FTSE MIB στο Μιλάνο να διευρύνεται σε ποσοστό 0,28% στις 34.462 μονάδες και τον IBEX 35 στη Μαδρίτη να διαμορφώνεται στις 11.080 μονάδες αυξημένος κατά 0,00%.

Οι μετοχές έκλεισαν με άνοδο την Τρίτη, με τον βρετανικό

FTSE 100 να σημειώνει νέο intraday ρεκόρ, καθώς οι επενδυτές χτίζουν αισιόδοξο προφίλ αυτή την εβδομάδα.

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ακολουθούν το τεχνολογικό ράλι σε Wall Street και Ασία, καθώς ανακοινώνονται οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου στις ΗΠΑ, στη σκιά προσδοκιών που αναζωπυρώνουν τις ελπίδες για μειώσεις των επιτοκίων από τη Fed.

«Έχουμε δει μια καλή ανάκαμψη στη Wall Street εν όψει των μεγάλων κερδών στον κλάδο της τεχνολογίας κι αυτό περνάει στις ασιατικές αγορές μετοχών σήμερα», δήλωσε ο Matt Simpson, ανώτερος στρατηγικός αναλυτής αγοράς στην City Index Inc. «Υπάρχει κάποια ανακούφιση που η ΕΚΤ και η BOE φαίνονται να επιδιώκουν να αποσυνδεθούν από τη Fed».

Keywords
Αναζητήσεις
ipia-anodika-kinountai-ta-evropaika-chrimatistiria-7.htm
Τυχαία Θέματα