Κ. Μητσοτάκης στην Πάτρα: «Πρώτος μου στόχος για την επόμενη τετραετία, η αύξηση μισθών»

Να αυξήσει περαιτέρω η ΝΔ το ποσοστό της στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ζήτησε από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

«Πετύχαμε να κάνουμε την Αχαΐα και τον δήμο Πάτρας γαλάζια… Δεν ήταν τυχαίο, ούτε αποτέλεσμα μιας καλής εκστρατείας το εκλογικό αποτέλεσμα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ζητώντας παράλληλα: «Να αυξήσουμε κι άλλο το ποσοστό μας στις κάλπες της 25ης Ιουνίου».

«Σε αυτή την κάλπη

έκλεισε ένας κύκλος διχασμού και μαυρίλας και άνοιξε ένας κύκλος ενότητας και αισιοδοξίας… Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Να γεμίσουν οι κάλπες με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ» είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ και δεσμεύτηκε: «Οι καλύτεροι μισθοί είναι ο πρώτος μου στόχος για την ερχόμενη τετραετία, πρέπει να ξανακάνουμε τη χώρα μας αναπτυξιακή ατμομηχανή για την ευρύτερη περιοχή. Θέλω η Πάτρα να είναι πρωταγωνίστρια της ανάπτυξης. Ο δρόμος Πύργος- Πάτρα θα είναι έτοιμος σε δύο χρόνια».

Αναφερόμενος στην κατάσταση στη δημόσια Υγεία ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Εχω κουραστεί να απαντώ στα fake news της αντιπολίτευσης, ότι η ΝΔ θέλει να ιδιωτικοποιήσει το ΕΣΥ».

Σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε: «Κάποιοι επιρρίπτουν ευθύνες στο Λιμενικό για το ναυάγιο στην Πύλο και όχι στους διακινητές… Ακολουθήσαμε μια αυστηρή, αλλά δίκαιη πολιτική για το μεταναστευτικό».

«Το τελευταίο αφήγημα μιας αντιπολίτευσης που παραπαίει είναι “μην ψηφίσετε ΝΔ για να μην είναι παντοδύναμη”. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας…. Για μια κυβέρνηση που να ξέρει πού πατάει σε περίπτωση που κληθεί να διαχειριστεί μια κρίση… Η ευθύνη την Κυριακή περνάει σε όλους σας. Ειμαι σίγουρος οτι θα βρεθώ στην Πάτρα ως εκλεγμένος πρωθυπουργός» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης, επόμενοι σταθμοί του οποίου είναι η Αμφιλοχία, η Φιλιππιάδα και τα Ιωάννινα.

Keywords
Αναζητήσεις
k-mitsotakis-stin-patra-protos-mou-stochos-gia-tin-epomeni-tetraetia-i-afxisi-misthon.htm
Τυχαία Θέματα