Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας


Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και νότια, από νότιες διευθύνσεις και στα υπόλοιπα βορειοανατολικοί 5 με 7 τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια. Από 17 έως 22 βαθμός κελσίου στην Αττική, από 12 έως 16 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αττική, δυο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, στην περιοχή

της Ελευσίνας. Οι δυο επιβάτες είδαν το αυτοκίνητο να ακινητοποιείται στη συμβολή των οδών Ωκεανίδου και Δημοκριτών και να γεμίζει νερό! Μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Eξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Λεκανοπέδιο, η Πυροσβεστική δέχτηκε 10 κλήσεις για να επιχειρήσει σε Σαλαμίνα, Πετρούπολη, Ελευσίνα, Πεντέλη, Μενίδι, Ηλιούπολη και Καλλιθέα.

Προβλήματα υπάρχουν και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του Βουπράσιου όπου επίσης λόγω της κακοκαιρίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ειδικά στην πόλη Βάρδα έχουν πλημμυρίσει ο κεντρικός δρόμος, σπίτια και καταστήματα, ενώ οι ισχυροί άνεμοι που πλέουν στην περιοχή κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα