Καζάνι που βράζει το συνδικαλιστικό της ΝΔ – Επίθεση από αριστερά Ν. Κιουτσούκη στον Α. Σαμαρά!

Μήπως τελικά ο διαγραφείς Πρόεδρος της ΔΑΚΕ είναι…ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ήξερε; Πάντως, η σημερινή επίθεσή του στον Πρωθυπουργό προσωπικά, μιλάει για κοινωνικά συντρίμια και ερείπια που οφείλονται στη μετατόπιση του Α.Σαμαρά σε πολιτικές Φρίντμαν και Θάτσερ…

«Η ιδεολογία μας είναι ριζοσπαστικός κοινωνικός φιλελευθερισμός αυτό που ακολουθείται είναι κακέκτυπο, ή γενόσημο

αν θέλετε, της ιδεολογίας μας» είπε ο διαγραφείς από τη ΝΔ Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ν. Κιουτσούκης κατηγορόντας τον Αντώνη Σαμαρά για ιδεολογική μετατόπιση και στροφή από τις θέσεις που είχε η ΝΔ. «Το δημοσιονομικό πλεόνασμα δεν μπορεί να βασίζεται ούτε σε κοινωνικά συντρίμμια ούτε κοινωνικά ερείπια. Δεν μπορεί η λιτότητα απο μόνη της να δώσει ανάπτυξη όσο μικραίνεις την πίτα μοιράζεις την φτώχεια, όχι σε πολιτικές Φρίντμαν και Θάτσερ».
«Μέχρι τις 26/10/11 και η ΝΔ έλεγε τα ίδια που λέγαμε εμείς . Αυτό αφορά τον αρχηγό της ΝΔ και τα κορυφαία της που έχουν κάνει στροφή είτε επικοινωνιακή είτε πολιτική, και δίνουν το δικαίωμα στο Βενιζέλο να λέει ότι δικαιώνεται η πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Είναι εγκληματικό για την κοινωνία το μείγμα αυτής της πολιτικής, δεν μπορεί να πάει άλλο».

ΧΘΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

Χαμός στη ΝΔ με τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ και τη σύγκρουση Αδ. Γεωργιάδη – γιατρών

“Πολεμικό”είναι το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία, καθώς το κόμμα προχώρησε στη διαγραφή του προέδρου της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη. Κλίμα έντασης και ανάμεσα στους γιατρούς της ΝΔ και του υπουργού Υγείας, Αδ. Γεωργιάδη.

Ο κ. Κιουτσούκης παραπέμφθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας και διεγράφη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η ΔΑΚΕ ανέφερε ότι «το δημοσιονομικό πλεόνασμα δεν πρέπει να βασίζεται σε κοινωνικά συντρίμμια και οικονομικά ερείπια», ενώ κάνει λόγο για έναν προϋπολογισμό που για τέταρτη συνεχή χρονιά «είναι αποκλειστικό “απότοκο” των επαχθών δεσμεύσεων ακραίας και μονοδιάστατης λιτότητας που έχει αναλάβει η χώρα μας στο πλαίσιο των Δανειακών Συμβάσεων».

Η επιθετική κριτική των συνδικαλιστών προς την κυβέρνηση καταλήγει ότι «σ’ αυτό το κοινωνικό ολοκαύτωμα κανείς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να μένει απαθής, πολλών δε μάλλον εσείς που είστε οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ

Εν τω μεταξύ, μεγάλη ένταση καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΝΔ επί της Λεωφ. Συγγρού, κατά την πεντάωρη συνάντηση του κ. Γεωργιάδη με τους ιατρούς που πρόσκεινται στη ΝΔ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «γαλάζιοι» ιατροί του ΕΟΠΠΥ τον υποδέχθηκαν με τη φράση «ντροπή» και η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη.

Οι στιγμές έντασης ήταν αρκετές και παρά την προσπάθειά του ο κ. Γεωργιάδης δεν κατάφερε να τους πείσει, όπως αναφέρει το vima.gr

Ακούστηκαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί και κάποια στιγμή η αίθουσα πήγε να μετατραπεί σε…«ρίνγκ» και η σύσκεψη έληξε, καθώς αποχώρησαν αρκετοί ιατροί.

Original article: Καζάνι που βράζει το συνδικαλιστικό της ΝΔ – Επίθεση από αριστερά Ν. Κιουτσούκη στον Α. Σαμαρά!.

Keywords
Τυχαία Θέματα