Μ. ΓΛΕΖΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διασπάται – Μαζί θα προχωρήσουμε

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Μανώλης Γλέζος στην τοποθέτησή του μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όπου αναφέρθηκε ονομαστικά στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς όσον αφορά την κατάργηση των συνιστωσών.

«Η διαφορετικότητα των απόψεών μας και ο αντιθετικός λόγος είναι η πηγή που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα και αντέχω να πάω οπουδήποτε. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε την επίθεση

της κυβέρνησης και της τρόικα κατά του λαού» τόνισε ο Μ. Γλέζος, υπογραμμίζοντας ότι «όσοι καραδοκούν και νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασπαστεί, ξεγελιώνται».

Ο κ. Γλέζος διευκρίνισε ότι η πρότασή του για παραμονή των συνιστωσών είχε χρονικό όριο «έως ότου τα μέλη του ενιαίου φορέα να είναι πραγματικά η θέληση του ενιαίου φορέα» και συμφώνησε με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα «ένα μέλος, μία ψήφος» στο ενιαίο κόμμα.

«Η αγωνία μου είναι να μη μετατραπεί κανένα κόμμα της Αριστεράς, πόσο μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ σε μονολιθικό κόμμα, όπου σ’ ό,τι λέει ο αρχηγός θα λέει ”ναι”», πρόσθεσε ο κ. Γλέζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα