Με 48% κέρδισε ο Oμπάμα

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα και ο ρεπουμπλικανός Μιτ Ρόμνεϊ είχαν χθες την τρίτη και τελευταία τηλεοπτική τους αναμέτρηση.

Ο Ομπάμα παρουσίασε τον Ρόμνεϊ ως ανεπαρκή και αναποφάσιστο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και ανακηρύχθηκε νικητής της”μονομαχίας” με 48% έναντι 40% , σύμφωνα με δημοσκόπηση του τηεοπτικού δικτύου CNN.

“Κάθε φορά που εκφράζετε μία άποψη, κάνετε

λάθος”, δήλωσε ο Μπαράκ κατά τη διάρκεια της έντονης αναμέτρησης στην διάρκεια της οποίας δεν άφησε από τα μάτια του τον αντίπαλό του. ”

Είπατε ότι θα έπρεπε να έχουμε πάει στο Ιράκ, αν και δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής. Είπατε ότι θα έπρεπε να έχουμε πάντοτε στρατιώτες στο Ιράκ”, επεσήμανε.

σχετικά άρθραCameron: Η Βρετανία δεν απομακρύνεται από την ΕΕ (+video)Συνελήφθη διευθυντής υποκαταστήματος της Eurobank EFG για υπεξαίρεση στη ΣερβίαΣταμάτησε η ροή του ιρανικού φυσικού αερίου στην ΤουρκίαΟλάντ: Όχι άλλη «λιτότητα στη λιτότητα» της ΙσπανίαςGoogle: Μειωμένα κέρδη στο γ΄τρίμηνο – Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής μετά τη «βουτιά» 9%Pimco: Δεδομένη η υποβάθμιση των ΗΠΑ έως τις αρχές του 2013Αυτοπυρπολήθηκε άνεργος έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη ΡώμηΧαμηλές προσδοκίες για τη Σύνοδο ΚορυφήςS&P: Στην ελληνική κρίση οφείλουν την ευμάρειά τους οι αμερικανικές εταιρείες ηλεκτρισμούΤέλος στην έντυπη μορφή του Newsweek από το 2013
Keywords
Τυχαία Θέματα