Νέος εμπαιγμός στους μικρομετόχους – Διαρρέουν πως…ψάχνουν για λεφτά! – Ένας εισαγγελέας!

Το σκάνδαλο με την παραπλάνηση μέσω μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας των 400.000 μετόχων των τραπεζών ΕΘΝΙΚΗΣ και Eurobank, δεν σβήνεται! Κάποια στιγμή, ένας εισαγγελέας θα …ξυπνήσει και θα ζητήσει ευθύνες. Ο κολλητός του κολλητού, καλύπτεται μια μέρα, καλύπτεται ένα μήνα, καλύπτεται ένα χρόνο, αλλά μετά, ακολουθούν άλλα.

Υπάρχει όμως ακόμα κάτι πιο σκανδαλώδες! Στην προσπάθειά τους να μεταθέσουν το θέμα για αργότερα, διαρρέουν σε φιλικές τους εφημερίδες

που προφανώς “τα πήραν χοντρά” από την πρόσφατη διαφήμιση, ότι βρίσκονται σε …πυρετώδεις επαφές με ξένους επενδυτές, με Έλληνες επενδυτές, με Άραβες και…δε συμμαζεύεται, προκειμένου να επιτύχουν να διατηρήσουν τον ιδιωτικό χαρακτήρα της τράπεζας!

Παραμύθια της χαλιμάς!

-Πρώτο, γιατί δεν ήταν άξιοι να βρουν τα λεφτά όταν το κλίμα ήταν πολύ καλύτερο και όταν δεν είχε προκύψει το θέμα με την Κύπρο.

-Δεύτερο, γιατί κανένας πια δεν τους εμπιστεύεται, πλην ίσως των κομμάτων που τους διόρισαν.

- Τρίτο, γιατί τα Ταμεία και η Εκκλησία, μετά το χουνέρι που έπαθαν, δεν είναι δυνατό να βάλουν υπογραφή σε εκταμίευση χρημάτων προκειμένου να γίνουν … μάγκες οι ψευτόμαγκες. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Εκκλησία, είναι … να τους ανάψει κανένα κερί να είναι καλά στην υγεία τους, κάτι που όλοι, ειλικρινά και ολόψυχα, το ευχόμαστε.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Τα παραμύθια – διαρροές πληροφοριών, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των επενδυτών που αγοράζουν και πωλούν μετοχές στο Χρηματιστήριο. Μετοχή που τιμάται Χ ευρώ σήμερα, που φουσκώνει στα 2Χ με το παραμύθι και μετά από λίγες ημέρες πάει στο Χ/100, είναι μετοχή – φούσκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα