Σφοδρή επίθεση Μηλιού (ΣΥΡΙΖΑ) στην κυβέρνηση – Λαγός των επόμενων μέτρων ο Κουβέλης

Στα κόμματα της συγκυβέρνησης επιτέθηκε ο υπεύθυνος της Οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μήλιος, ο οποίος κατηγόρησε τους κυβερνητικούς εταίρους πως «επιχειρούν να εμφανιστούν ως προστάτες της εργατικής τάξης, την στιγμή που έχουν συμφωνήσει στο μεγαλύτερο πακέτο περικοπών».

Ο κ. Μηλιός υπογράμμισε πως «προσποιούνται πως απορρίπτουν τα μέτρα, ενώ προωθούν μια πολιτική που μετατρέπει τον μισθό σε επίδομα φτώχειας». Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε

και στον Φ. Κουβέλη, τον οποίο απεκάλεσε «λαγό των επόμενων μέτρων», ενώ αναφορικά με τον Ε. Βενιζέλο, τον χαρακτήρισε «κομπάρσο χωρίς αξιοπιστία».

Επικρίνοντας τον Α. Σαμαρά διέτεινε πως «όντας αντιμνημονιακός αγωνιστής ενάντια στο πρώτο μνημόνιο, αποδείχθηκε λαγός του δεύτερου μνημονίου». Τέλος, κατέληξε διατείνοντας πως «ο λαός όμως, δε θα τους κάνει τη χάρη να συνεχίσουν την εξαθλίωση του. Με τη μαζική παρέμβαση του θα κατορθώσει να αποτρέψει την ψήφιση των μέτρων και θα ρίξει την τρίτη και τελευταία μνημονιακή κυβέρνηση, ανοίγοντας το δρόμο για την ανατροπή των μνημονίων με την κυβέρνηση της Αριστεράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα