Την Πέμπτη η απολογία του 18χρονου για την επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος αστυνομικού

Για περίπου μία ώρα παρέμεινε στα δικαστήρια Πειραιά ο 18χρονος που ομολόγησε τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων το βράδυ της Πέμπτης στου Ρέντη. Ο 18χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία σήμερα Δευτέρα, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στις 11 το πρωί.

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος, που ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, συνελήφθη

το πρωί της Κυριακής και ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία πέτυχε τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό, και υποστήριξε ότι ένας από τους «επικεφαλής» των επεισοδίων του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα και του είπε πώς να τη ρίξει.

Ο αστυνομικός έκτοτε δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος του 18χρονου Απόστολος Λύτρας είπε πως ο πελάτης του είναι σοκαρισμένος και ζητεί πληροφορίες για την υγεία του αστυνομικού, ενώ αποκάλυψε ότι προς το μέρος του αστυνομικού έπεσαν δύο φωτοβολίδες.

Ο μυστηριώδης καθοδηγητής των επεισοδίων -ηλικίας 35 με 40 ετών- δεν περιλαμβάνεται στα 424 άτομα που προσήχθησαν, ωστόσο οι Αρχές εστιάζουν σε ένα βασικό λάθος που έκανε, δίνοντας το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων, και εκτιμούν ότι σε συνδυασμό με τα στοιχεία που θα προκύψουν θα καταφέρουν γρήγορα να τον συλλάβουν.

Keywords
Αναζητήσεις
tin-pebti-i-apologia-tou-18chronou-gia-tin-epithesi-me-ti-naftiki-fotovolida-se-varos-astynomikou.htm
Τυχαία Θέματα