Τιτάν: Πρόσκληση ανταλλαγής για ομόλογα ύψους 200 εκατ. ευρώ

Πρόσκληση ανταλλαγής προς τους κατόχους των εγγυημένων από την ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν ομολογιών, συνολικού ποσού 200 εκατ. ευρώ, με τοκομερίδιο 6,90% και λήξη τον Ιούλιο του 2013, ανακοίνωσε τη Δευτέρα στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου η θυγατρική εταιρεία Titan Global Finance

PLC (TGF).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η εταιρεία:
Η TITAN GLOBAL FINANCE PLC (TGF), θυγατρική εταιρία της Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, ανακοίνωσε σήμερα στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου πρόσκληση προς τους κατόχους των εγγυημένων από την Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ομολογιών συνολικού ποσού Ευρώ 200.000.000, με τοκομερίδιο 6,90% και λήξη τον Ιούλιο 2013 (Υφιστάμενες Ομολογίες), προκειμένου να προσφέρουν προς ανταλλαγή όλες ή ορισμένες από τις Υφιστάμενες Ομολογίες , με βάση την ονομαστική τους αξία, με νέες ομολογίες, σταθερού επιτοκίου, εγγυημένες από την Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, και με λήξη τον Ιανουάριο 2017 (Νέες Ομολογίες). Η TGF δύναται επίσης να εκδώσει Νέες Ομολογίες και σε νέους επενδυτές, που θα μετάσχουν στην έκδοση έναντι καταβολής μετρητών. Το ελάχιστο τοκομερίδιο των Νέων Ομολογιών θα είναι 8,75%. Όπως οι Υφιστάμενες Ομολογίες, οι Νέες Ομολογίες θα είναι εγγυημένες από την Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου.
Ο σκοπός της πρότασης ανταλλαγής και της έκδοσης των Νέων Ομολογιών είναι η μερική αναχρηματοδότηση υπάρχοντος δανεισμού της TGF, στα πλαίσια του μακροπρόθεσμου χρηματοοικονομικού σχεδιασμού του Ομίλου ΤΙΤΑΝ.
Οι Τράπεζες ALPHA BANK A.E., Eurobank Ergasias S.A. και Credit Suisse Securities (Europe) Limited θα ενεργήσουν ως διοργανώτριες (Joint Dealer Managers) της εκδόσεως και η εταιρία Lucid Issuer Services Limited θα ενεργήσει ως ο φορέας ανταλλαγής των ομολογιών (Exchange Agent).
Τα τελικά ποσά της ανταλλαγής και της νέας έκδοσης αναμένεται να ανακοινωθούν στις 17 Δεκεμβρίου 2012.

Keywords
Αναζητήσεις
omologa titan
Τυχαία Θέματα