Μητέρα 17χρονου μαθητή καταγγέλει χρυσαυγίτες ότι μαχαίρωσαν το γιο της

Μέρα τη μέρα όλο και περισσότερες μαρτυρίες βλέπουν το φως ςτης δημοσιότητας αναφορικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Η μητέρα ενός 17χρονου μαθητή από το Παλαιό Φάληρο εξομολογείται στο Έθνος, την άγρια επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο γιος της από χρυσαυγίτες, για ασήμαντη αφορμή.

Όπως αναφέρει η ίδια, η όλη ιστορία ξεκίνησε από

έναν 21χρονο ακροδεξιό φοιτητή Θεολογίας ο οποίος είχε δεσμό με μια φίλη του γιου της και φέρεται να ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής. «Από μαρτυρίες ξέρουμε πως ήταν χρυσαυγίτης.

Φώναζε έξω από το σχολείο »Αίμα, τιμή, Χρυσή υγή», έγραφε συνθήματα με σβάστικες. Ενάμιση μήνα πριν χτυπήσει τον γιο μου, είχε απειλήσει με μαχαίρι έναν άλλο μαθητή. Κάποιος από την Χ.Α. Αλίμου μας είπε πως 0 21χρονος ήταν γραμμένος εκεί, αλλά εκδιώχθηκε για αντικαταστατική συμπεριφορά. Ομως δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γι αυτό», δηλώνει.

Λίγο πριν την επίθεση ο 17χρονος φέρεται να εκφράστηκε αρνητικά στη συμμαθήτριά του για τη σχέση της με το χρυσαυγίτη, την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά είχα σταματήσει να της μιλάνε.

«Ο γιος μου ήταν από τους λίγους που της μίλαγε. Πριν από το μαχαίρωμα, της έγραψε στο θρανίο »όχι στον φασισμό. Εκείνη θύμωσε και ο γιος μου της είπε: »Ελα σοβαρέψου που τα έχεις με αυτόν τον βλάκα»», υποστηρίζει η μητέρα του 17χρονου και περιγράφει την επίθεση στον γιο της: «Το πρωί της επίθεσης δυο δράστες ακολουθούσαν το παιδί από το σπίτι. Ο γιος μου άκουγε μουσική με ακουστικά. Ο ένας τον κράτησε και ο άλλος τον μαχαίρωσε», δηλώνει και τονίζει πως υπάρχουν μαρτυρίες και για έναν τρίτο νεαρό ο οποίος εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου».

Ο 17χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Όπως ανέφερε η μητέρα του ο γιος της ειχε «άγρια χτυπήματα στον λαιμό και το πρόσωπο. Του είχαν κόψει την μύτη. Το πιο επικίνδυνο τραύμα ήταν κοντά στην καρωτίδα», ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα τραύματα προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του.
Μάλιστα η μητέρα επικαλείται τη μαρτυρία του γιατρού, ο οποίος ανέφερε «ότι τα χτυπήματα είχαν σκοπό να σκοτώσουν».

Τα προβλήματα όμως δε σταμάτησαν εκεί. Όπως καταγγέλει η μητέρα, ο γιος της έχει πλέον ψυχολογικάα προβλήματα, ενώ την ίδια ώρα η οικογένεια δέχεται απειλές από φουσκωτούς. Μάλιστα η ίδια καταγγέλει ότι άγνωστοι έγραψαν και συνθήματα στον τοίχο του σπιτιού της, ενώ την έχουν επισκεφθεί μια φορά έξι «φουσκωτοί» και αναγκάστηκε να καταφύγει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα