H Rihanna αποδοκιμάστηκε στη Βοστώνη, λόγω… αργοπορίας

Απογοητευμένους άφησε τους θαυμαστές της η Rihanna αφού την Δευτέρα το βράδυ τους ανάγκασε να την περιμένουν για αρκετές ώρες να εμφανιστεί, σε συναυλία που έδωσε στη Βοστώνη.

Η συγκεκριμένη συναυλία θα έπρεπε να είχε αναβληθεί λόγω ασθένειας της Rihanna όμως αντί γι’ αυτό, οι θαυμαστές περίμεναν την τραγουδίστρια από τις 19:30’μμ μέχρι τις 22:30μμ όπου τελικά εμφανίστηκε, ενώ η κανονική ώρα έναρξης της συναυλίας ήταν στις 21:00’μμ.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, όλη αυτή η καθυστέρηση προκάλεσε εντάσεις στο κοινό το οποίο είχε κουραστεί να περιμένει με αποτέλεσμα όταν τελικά η Rihanna εμφανίστηκε, το πλήθος να την αποδοκιμάζει με επιφωνήματα απογοήτευσης. Όπως ανέφερε το Boston.com, το κοινό ήταν τόσο έξαλλο με την τραγουδίστρια που ακόμα κι όταν είχαν σβήσει τα φώτα προκειμένου να ξεκινήσει η συναυλία, συνέχιζε να διαμαρτύρεται έντονα.

Αυτό που ακούστηκε είναι ότι η Rihanna καθυστέρησε να εμφανιστεί στη συναυλία της επειδή παρακολουθούσε τον αγώνα των Chicago Bulls. Η 25χρονη τραγουδίστρια δεν έκανε καμία δήλωση για το συμβάν, αντίθετα σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ανέφερε ότι η συγκεκριμένη βραδιά θα της μείνει αξέχαστη και φρόντισε να ευχαριστήσει τον κόσμο που συνέβαλε σ’ αυτό.

Η περιοδεία του ‘Diamonds’ δεν δείχνει να έχει ξεκινήσει καλά μιας κι αυτό δεν είναι το πρώτο συμβάν κατά την διάρκειά της. Τον Μάρτιο η τραγουδίστρια είχε ακυρώσει μία εμφάνισή της εξαιτίας μιας λαρυγγίτιδας που είχε πάθει και μες στον ίδιο μήνα είχε καθυστερήσει 4 ολόκληρες ώρες να εμφανιστεί επειδή πριν ήταν σε μία εκδήλωση στο Σικάγο. Τον Απρίλιο ανέβαλλε εμφανίσεις στο Texas μέχρι τον Νοέμβριο, εξαιτίας κάποιας ασθένειας ξανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα