Η Φεράρι τα έβαλε με τον Σουμάχερ

Ο Luca di Montezemolo διαμαρτύρεται για το τέως «παιδί» της Ferrari, Michael Schumacher, και την έλλειψη μαχητικότητας που έδειξε στο τελευταίο grand prix.

Τα μεθεόρτια της λήξης του παγκόσμιου πρωταθλήματος της φόρμουλα ένα συνεχίζονται και η «μπόρα» της μάχης μέχρις εσχάτων μεταξύ του Sebastian Vettel και του Fernando Alonso «κατέβρεξε» και τον Michael Schumacher.

Ο

πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo δεν ικανοποιήθηκε από την συμπεριφορά του τέως υπαλλήλου στο grand prix του Σάο Πάολο και φρόντισε να το κάνει γνωστό στη “Gazzetta dello Sport”. Αιτία είναι η ευκολία που ο Vettel προσπέρασε τον  Schumacher προς το τέλος του αγώνα κερδίζοντας δύο ακόμα βαθμούς στην μάχη του πρωταθλήματος, μιας και αναρριχήθηκε από την έβδομη στην έκτη θέση.

«Υπάρχει μια κάποια απογοήτευση … θα περίμενα από τον Michael Schumacher έναν άλλο τελευταίο αγώνα», είπε συγκεκριμένα ο di Montezemolo.

Το περίεργο της όλης εκ των υστέρων επίθεσης δεν είναι τόσο το ένδοξο παρελθόν του Γερμανού πιλότου στη Ferrari, όσο το γεγονός ότι ο Vettel, ακόμα και αν ο συμπατριώτης του αντιστεκόταν με μεγαλύτερη αυταπάρνηση, θα ανακηρυσσόταν και πάλι πρωταθλητής, έστω και με διαφορά ενός μόνο πόντου.

Είναι προφανές ότι οι Ιταλοί δυσκολεύονται ακόμα να χωνέψουν την οριακή απώλεια του τίτλου, μιας και είναι νωπή ακόμα η διαμαρτυρία τους για αντικανονικό προσπέρασμα του Vettel που εκφράστηκε αρκετές μέρες μετά το φινάλε. Και ούτε η υστεροφημία του Schumacher, που πλέον αποτελεί παρελθόν από τους αγώνες, δεν στέκεται εμπόδιο στην πίκρα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα