Κόντρα Χρυσής Αυγής – ΠΑΣΟΚ για το MEGA

Η διαμαρτυρία των φίλων της Χρυσής Αυγής έξω από τις εγκαταστάσεις του ΜΕGA με αφορμή την προβολή τουρκικών σίριαλ την 25η Μαρτίου προκάλεσε την αντιπαράθεση ανάμεσα στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου και το ΠΑΣΟΚ.

Αρχικά η Ιπποκράτους εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα τονίζοντας: «Η επίθεση σε τηλεοπτικό κανάλι με αφορμή την

προβολή «τουρκικών» σήριαλ δείχνει για άλλη μια φορά το μέγεθος της επικινδυνότητας αλλά και της γελοιότητας της Χρυσής Αυγής.

Για την ερμηνεία της επιλογής της χρήσης του ταραμά και όχι μόνο, στην επίθεση κατά του καναλιού, αναμένουμε διευκρινιστική δήλωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Για το γεγονός του βανδαλισμού ιδιωτικού χώρου από βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, το λόγο έχει η δικαιοσύνη».

Άμεση ήταν η απάντηση της Χρυσής Αυγής, που χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις κατά του ΠΑΣΟΚ:

«Το mega είναι το κανάλι του μνημονίου και το βασικό στήριγμα της προδοτικής κυβερνητικής πολιτικής. Ο βασικός του μέτοχος Μπόμπολας είναι καναλάρχης, μεγαλοεργολάβος, φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ και έχει τρυπώσει σκανδαλωδώς στην εκμετάλλευση του ελληνικού χρυσού στη Χαλκιδική. Θίχτηκε το ΠΑΣΟΚ που η Χρυσή Αυγή εξέφρασε την οργή ενός ολόκληρου λαού απέναντι στους νταβατζήδες, γιατί οι ΠΑΣΟΚτζήδες είναι τα μεγαλύτερα τσιράκια των νταβατζήδων. Η διαμαρτυρία της 25ης Μαρτίου με αφορμή τα τουρκοσήριαλ είχε έναν απώτερο στόχο: την καταδίκη της προπαγάνδας υπέρ του μνημονίου και του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου σε ξένους και μεγαλοεργολάβους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα