Ο Ozzy Osbourne παραδέχτηκε τα… πάθη του

Ο Ozzy Osbourne παραδέχθηκε επιτέλους το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Στην προσωπική σελίδα του στο facebook μίλησε πρόσφατα για τον εθισμό του σε ουσίες αλλά και για τις φήμες περί διαζυγίου με την επί 31 χρόνια σύζυγό του Sharon.

«Τα τελευταία χρόνια έπινα και έκανα χρήση ναρκωτικών. Ήμουν σε μία πολύ κακή κατάσταση και φέρθηκα πολύ άσχημα στους δικούς μου ανθρώπους, όπως η οικογένειά μου

και οι συνάδελφοί μου στην μπάντα (εννοώντας τους Black Sabbath). Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που είμαι σε θέση να πω ότι τις τελευταίες 44 ημέρες είμαι νηφάλιος», έγραψε ο 64χρονος Osbourne.

Για τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει με την 60χρονη σύζυγό του έγραψε πως δεν ισχύουν και είναι τελείως ψευδείς. «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη Sharon, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου αλλά κι από τους θαυμαστές μου για την παρανοϊκή μου συμπεριφορά κατά τη διάρκεια αυτή της περιόδου», συμπλήρωσε.

Μπορεί ο Ozzy να δηλώνει ότι ο γάμος του δε διατρέχει κανένα κίνδυνο, όμως όλα δείχνουν τον τελευταίο καιρό πως το ζευγάρι δεν είναι στην καλύτερή του ‘φάση’ μιας και πληροφορίες τους θέλουν να μένουν σε ξεχωριστά σπίτια εδώ και κάποιο διάστημα. Δεν είναι πολύς καιρός που σε δημόσια εμφάνισή τους δεν φορούσαν τις βέρες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα