Οι νικητές των Βραβείων BAFTA στο Λονδίνο

Σε μία λαμπερή βραδιά στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο, δόθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία Bafta, χθες το βράδυ.

Η σειρά ‘Girls’ τα πήγε πολύ καλά αφού πρόσθεσε άλλο ένα βραβείο στα δύο που είχε ήδη κερδίσει τους περασμένους μήνες – μία Χρυσή σφαίρα και το βραβείο Royal Television Society- έχοντας ‘απέναντί’ της σειρές όπως το ‘Homeland,’, το ‘Games of Thrones’ και το ‘The Bridge’.

Ο Ben Whishaw

πήρε το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως Richard II στη σειρά ‘Hollow Crown’ και η Sheridan Smith αντίστοιχα τον πρώτο γυναικείο, για τον ρόλο της στη σειρά ‘Mrs Bigg’. O Simon Russell Beale ήταν αυτός που πήρε το βραβείο δεύτερου αντρικού ρόλου για τη σειρά ‘Henry IV Part 2: The Hollow Crown’ και η Olivia Colman τον δεύτερο γυναικείο αντίστοιχα για το ρόλο της στο ‘The Accused’.

Το ‘Games of Thrones’ έφυγε μόνο με το βραβείο κοινού Radio Times, μιας και αυτό ήταν το μοναδικό για το οποίο το κοινό ψήφισε τη σειρά. Ως καλύτερο ντοκιμαντέρ βραβεύτηκε το ‘7/7: One Day In London’ το οποίο αναφερόταν στην τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο και ως καλύτερη δραματική σειρά βραβεύτηκε το ‘Murder’, ενώ το ‘Room at the Top’ κέρδισε το βραβείο καλύτερης μίνι-σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα