Προβλέψεις για το σημερινό στοίχημα: Μήπως γυρίσει μπούμερανγκ;

Χθεσινός απολογισμός: Ίσως η καλύτερη ημέρα της στήλης από τις 10 Ιανουαρίου, οπότε ξανάρχισα να προτείνω στο bxpbet.com. Πέρασαν όλα, και τα οκτώ! Θέμα έμπνευσης και ρέντας είναι το στοίχημα, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω και δεν εξαιρούνται τα χθεσινά ταμεία.

Πέρασε λοιπόν το μονό αποδεκτό με το over στο Ντόρτμουντ – Μάλαγα (1.66), η δυάδα με 1Χ στο Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης (2.05) και 4-6 γκολ το Ντόρτμουντ – Μάλαγα (2.90), η τριάδα με over στο Σοντερίσκε – Εσμπιεργκ (2.00) και άσους τα Χάμιλτον – Ερντρι (1.45)

και Χάιντ – Εμπσφλιτ (1.91) και το διαδικτυακό ποντάρισμα με over 3,5 το Ντόρτμουντ – Μάλαγα (2.80) και 1 ημίχρονο το Χάμιλτον – Ερντρι (1.91).

Η θεωρία του 20ευρου: σε οκτώ πονταρίσματα επενδύθηκαν 160 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 333,6 ευρώ. Κέρδος; 153,6 ευρώ.

Δεν απήλαυσα όσο θα ήθελα το Ντόρτμουντ – Μάλαγα 3-2 και θα επιδιώξω να το δω σε επανάληψη στη Nova καθώς την ίδια ώρα ήμασταν με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη στο studio του Novasports 6. Ομολογώ ότι δεν… υπάρχει αυτό που είδαν τα ματάκια μας. Οι Βεστφαλοί τι… φταίνε αν μετά το 2-2 η Μάλαγα, αντί να είναι με έντεκα παίκτες μέσα στην περιοχή, βρέθηκαν… ούτε οι μισοί;

Αυτή είναι η μπάλα…

Στα της Τετάρτης, θα ασχοληθώ μόνο με τα ματς του… Τσου-Λου καθώς κυπριακά δεν ποντάρω ποτέ και τα σκωτσέζικα δεν δείχνουν να έχουν… ψωμί.

Στο Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν, κοιτάω προς τα… δεξιά αναφορικά με την πρόκριση. Οχι λόγω Πλατινί και Γάλλων, ούτε επειδή το γκολ οφσάιντ στο πρώτο ματς. Ολη αυτή η ιστορία με το να παίξει ο Λέο Μέσι έστω και με ένα… πόδι ίσως γυρίσει μπούμερανγκ στους Καταλανούς. Δείχνει πανικό, ανασφάλεια, έλλειψη αυτοπεποίθησης και, κυρίως, πίστης.

Δηλαδή, Μπάρτσα χωρίς Μέσι δεν… γίνεται; Sorry αλλά Ρεάλ χωρίς Ρονάλντο, γίνεται. Τα goal/goal και over πληρώνουν πολύ λίγο, άρα κανονικά πρέπει να στραφώ (όπως χθες, με την Ντόρτμουντ) ξανά σε over 3,5 γκολ ή 4-6 γκολ.

Γκολ, και αρκετά το λοιπόν, συν μη ήττα της ΠουΣουΖου, συν διαδικτυακά ποντάρισμα στην πρόκρισή της. Και, μια έμπνευση fun bet, διπλό ημίχρονο.

Για το Γιουβέντους – Μπάγερν, είναι απίθανο να μην προκριθούν οι Βαυαροί. Διαθέτουν τρομερή ομάδα φέτος, σαν να έχουν πεισμώσει να κάνουν το τρεμπλ ώστε να βάλουν… δύσκολα του χρόνου στον Πεπ Γκουαρδιόλα (θέλω να ποντάρω ότι θα αποτύχει παταγωδώς, μου προσφέρει κανείς καμιά απόδοση;).

Ελκυστικές οι αποδόσεις στη νίκη των Γιουβεντίνων, χαμηλά το goal/goal αλλά προσωπικά κοιτάω επίσης προς τα… δεξιά αλλά νίκη της Μπάγερν μου φαίνεται… too much. Σκορ 2-0 δεν γυρίζει εύκολα, θέλει γρήγορο γκολ (όπως έβαλε η Μπάγερν στο πρώτο ματς) και έκτοτε υπομονή, η Γιούβε μια χαρά ομάδα είναι για το Campionato αλλά έχει και… ταβάνι.

Κρατάω την ισοπαλία. Ετερο ποντάρισμα; 2-3 γκολ, δύσκολα θα πάει παραπάνω… Και το κρατάω έχοντας κατά νου σκοράκι 1-1, το goal/goal πληρώνει όμως χειρότερα από το 2-3 γκολ. Και πολύ καλύτερα πληρώνει το ειδικό στοίχημα της ισοπαλίας με γκολ.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα