Στο Μέγαρο Μουσικής η Yasmin Levy

Μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες των ladino και σεφαραδίτικων τραγουδιών επιστρέφει στη χώρα μας, μετά από δύο χρόνια απουσίας, για μία και μοναδική συναυλία. Ο λόγος για την Yasmin Levy, γνωστή και ως ιέρεια της σεφαραδίτικης μουσικής, που ανεβαίνει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 20 Απριλίου. Οι έντονες επιρροές της ισπανικής και τουρκικής μουσικής χαρακτηρίζουν τα ladino τραγούδια που ερμηνεύει, με τα οποία έχει

ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην επερχόμενη εμφάνισή της στην Αθήνα, η γνωστή καλλιτέχνης θα επικεντρωθεί και στο φλαμένκο, αλλά και την τουρκική μουσική, ενώ και θα ερμηνεύσει παράλληλα τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο της με τίτλο «Libertad» (ελευθερία). Θα παρουσιάσει ακόμη παλιότερες αγαπημένες επιτυχίες και παραδοσιακά κομμάτια της Μεσογείου, που η ίδια αγαπάει ιδιαίτερα. Γνωστή για την έντονη χημεία της με το ελληνικό κοινό, η ισραηλινή ερμηνεύτρια αναμένεται να μας παρασύρει σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι, με σταθμό τη σεφαραδίτικη μουσική, που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας. Καλεσμένος της στην μουσική αυτή συνάντηση θα είναι ο Γιάννης Χαρούλης.

Η ώρα έναρξης της συναυλίας έχει οριστεί για τις 9 μ.μ. Οι τιμές εισιτηρίων ανέρχονται στα 60€ (διακεκριμένη), 45€ (Α ζώνη), 30€ (Β ζώνη), 25€ (Γ ζώνη), 15€ (φοιτητικά, ΑΜΕΑ & ανέργων ). Η προπώληση γίνεται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα