Τα μυστικά της διατροφής του αποκάλυψε ο Hugh Jackman

Για την ιδιαίτερη διατροφή που κάνει για τον ρόλο του ‘Wolverine’, μίλησε πριν μερικές ημέρες ο Hugh Jackman σε συνέντευξη που έδωσε στο EW.com.

Ο 44χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι είναι πολύ αδύνατος από τη φύση του, γι’ αυτό έπρεπε να τρώει πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού για να αποκτήσει και κάποια παραπάνω κιλά αλλά και περισσότερο όγκο στο σώμα του.

«Μου άρεσαν σχεδόν όλα όσα έπρεπε να τρώω. Τα περισσότερα βέβαια ήταν στήθος κοτόπουλου, στον ατμό και ανάλατο, όπως επίσης και σπανάκι στον ατμό», είπε

ο Jackman.

Μπορεί η διατροφή του να μην ήταν και από τις πιο γευστικές, όμως αυτό δεν ήταν το πιο δύσκολο για εκείνον. Περισσότερο ένιωσε να δυσκολεύεται από το ωράριο που έπρεπε να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια των γευμάτων του, το οποίο τον περιόριζε να τρώει όλα του τα γεύματα μέσα σε 8 ώρες. Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα, φρόντιζε να έχει φάει αυτά που έπρεπε ενώ τις υπόλοιπες ώρες γυμναζόταν.

«Παίρνω γύρω στις 5.000 θερμίδες μαζεμένες και μετά δεν τρώω τίποτα», ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει καταφέρει να ‘φτιάξει’ ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στο Hollywood.

Keywords
Αναζητήσεις
hugh jackman διατροφη
Τυχαία Θέματα