Δείτε το βίντεο: Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision

Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι» έγινε στη σκηνή της Eurovision 2024, το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας (29/04). Oι διοργανωτές του διαγωνισμού  δημοσίευσαν ένα βίντεο στο TikTok με πλάνα από την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής.

Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από την ΕΡΤ στον λογαριασμό της στο Instagram,

η Μαρίνα Σάττι φορώντας ένα φόρεμα που συνδυάζει μεταλλικό μωβ χρώμα συνδυασμένο με εντυπωσιακές μπότες, ανέβηκε στη σκηνή της αρένας του Μάλμε μαζί με τους χορευτές της και ολοκλήρωσε την πρώτη πρόβα για τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision.

Δείτε το βίντεο @eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece’s first rehearsal #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι έχει τέσσερις χορευτές – τρεις άνδρες και μία γυναίκα – που την πλαισιώνουν στον ιδιαίτερο ρυθμό των τραγουδιών της, ένα κράμα από παράδοση, pop μουσική και street κουλτούρα.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη – κατά σειρά εμφάνισης – στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος, ως γνωστόν, θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας

Photo: eurovision και marina_satti / Instagram

Photo: eurovision και marina_satti / Instagram

Στα γραφικά, υπάρχει πολύ χρώμα, ενώ το σημείο του «Ta-ta-ta» παραμένει εξαιρετικά δυνατό.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη – κατά σειρά εμφάνισης – στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος, ως γνωστόν, θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Στον σχολιασμό του διαγωνισμού για λογαριασμό της ΕΡΤ θα είναι οι ηθοποιοί, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας

Ο δεύτερος γύρος των τεχνικών προβών των χωρών που συμμετέχουν στους δύο ημιτελικούς της Eurovision 2024, αρχίζει τη Μ. Τετάρτη (01/05) με την Κύπρο.

Ως εκ τούτου, η δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (02/05), στις 12:20 (ώρα Ελλάδας) και αναμένεται να διαρκέσει για περίπου 20 λεπτά οπότε θα ολοκληρωθεί στις 12:40 (ώρα Ελλάδας).

Μάλιστα, μετά το πέρας της δεύτερης τεχνικής πρόβας, οι διοργανωτές της Eurovision 2024 θα δημοσιοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θεσμού ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική μετάδοση της ελληνικής συμμετοχής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Keywords
Τυχαία Θέματα