Ικανοποίησε μόνο στο β' μέρος η Εθνική

Στο α' μέρος, η εθνική μπήκε χαλαρά στο ματς, δέχτηκε νωρίς το γκολ (Σιρόκοφ 2' ) και κινδύνεψε άλλες δύο φορές. Οι καλύτερες στιγμές της σε αυτό το διάστημα ήταν τρία γκολ που ακυρώθηκαν (σωστά πάντως) από τον Γάλλο διαιτητή Σαρπόν.

Στο β' μέρος, η απόδοση της ελληνικής ομάδας ήταν καλύτερη, αφού δημιούργησε προυποθέσεις για γκολ και τελικά ισοφάρισε στο 60' με κεφαλιά του Κατσουράνη.
Στο 71' ύστερα από κόρνερ του Φωτάκη, ο Γκέκας είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Φάση για γκολ είχε βέβαια και η Ρωσία, με αποτέλεσμα, το τελικό 1-1 να βρίσκει και τις δύο ομάδες ευχαριστημένες.

Η εθνική έμεινε για 17ο παιχνίδι αήττητη με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της και τώρα, ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Αυστρία, όπου την προσεχή Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία.

Ελλάδα: Τζόρβας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Καραγκούνης (56' Τζιόλης), Κατσουράνης (88' Μάκος), Φωτάκης (80' Λυμπερόπουλος), Σαμαράς (56' Χαριστέας), Σαλπιγγίδης (68' Κονέ), Γκέκας (77' Μήτρογλου).

Ρωσία: Μαλαφέεφ (46΄Σούνιν), Ανιούκοφ, Β. Μπερεζούτσκι (46' Α. Μπερεζούτσκι), Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ (67' Σίσκιν), Ζιριάνοφ (79' Γκλουσάκοφ), Ντενίσοφ, Σιρόκοφ (84' Μπιλιαλέντινοφ), Τζιούμπα (46' Κοκόριν), Αρσάβιν, Τζαγκόεφ.
Στα πρώτα παιχνίδια των μπαράζ για την τελική φάση του ευρωπαικού πρωταθλήματος 2012, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Βοσνία-Πορτογαλία 0-0, Τουρκία-Κροατία 0-3, Τσεχία-Μαυροβούνιο 2-0, Εσθονία-Iρλανδία 0-4.
Keywords
Τυχαία Θέματα