Ο Ατρόμητος πέρασε στον τελικό

Ο Ατρόμητος έφτασε στην επιτυχία με δυσκολία. Ναι μεν από το 6' ο Αστέρας έμεινε με παίκτη λιγότερο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι έκαναν περίπατο. Γιατί η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ανέτρεψε τα δεδομένα, προηγήθηκε στο σκορ και διεκδίκησε μέχρι το φινάλε το εισιτήριο για τον τελικό.
Μόλις στο 6' ο Μπαρτολίνι έκανε λάθος στο κοντρόλ, η μπάλα πήγε στον Τάτο, ο αμυντικός του έκανε φάουλ και επειδή ήταν τελευταίος παίκτης είδε την κόκκινη κάρτα του Κάκου. Στο 15' ο Μήτρογλου έδωσε πάσα στον
Τάτο, σουτ και 0-1 για τον Ατρόμητο.
Στο 19' ο Γιαννούλης έδιωξε προ του Ναβάρο, αλλά ο Κάκος υπέδειξε πέναλτι. Ο Ροτζέριο ευστόχησε και ήρθε το 1-1. Το 2-1 έγινε στο 47' με κεφαλιά του Ναβάρο από κοντά και μετά το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ. Τελικά, ο Ατρόμητος έφτασε στο 2-2 με γκολ του Μήτρογλου, κατόπιν μεγάλου λάθους του Πουλίδο(71').

Πρωταγωνιστές για τον Ατρόμητο ήταν οι Μήτρογλου και Τάτος. Ο Αστέρας, είχε σε άσχημη ημέρα τους κεντρικούς του αμυντικούς.

Διαιτητής: Κάκος.

Κόκκινες: Μπαρτολίνι (6'), Σκόνδρας (90', δύο κίτρινες).

Κίτρινες: Περόνε, Χουανίτο, Μήτρογλου, Τσαμπούρης, Δημούτσος.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης , Πουλίδο(86' Σολάκης), Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Πιπίνης, Χουανίτο, Ναβάρο, Ροτζέρι(78' Φρανκού), Ράγιος, Περόνε(63' Μπρέσκα).

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (53' Επστάιν), Φυτανίδης, Τόμας, Ιγγλέσιας(59' Π. Γκαρσία), Σφακιανάκης (71' Αναστασάκος), Μπρίτο, Δημούτσος, Μήτρογλου, Τάτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα