Τους είπαν «μπράβο» κι ας ήταν οπαδοί αντιπάλου!

Μερικά… απρόσμενα συγχαρητήρια δέχτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Αρη. Λίγα λεπτά μετά την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο της επιστροφής από Θεσσαλονίκη και πριν αυτό απογειωθεί με προορισμό την Αθήνα, οι δύο πιλότοι πήραν τον λόγο και απευθύνθηκαν στην ομάδα των Πράσινων. Δίνοντας συγχαρητήρια

για τη νίκη τους. Εως εδώ καλά. Το απρόσμενο έχει να κάνει με το ότι οι πιλότοι ανακοίνωσαν πως είναι φίλαθλοι της ΑΕΚ. «Αν και φίλοι της ΑΕΚ, σας συγχαίρουμε για τη νίκη σας. Και σας ευχαριστούμε και εσάς και τις υπόλοιπες ομάδες για το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που μας προσφέρετε», ήταν η ατάκα των πιλότων.

Τετ-α-τετ Τερίμ και Αγγελου!

Μόνο χαρούμενα πρόσωπα έβλεπες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Κυριακής. Από τη μία αυτό το τόσο αισιόδοξο που έβγαζαν οι  άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που μόλις είχαν προσγειωθεί από Θεσσαλονίκη μετά τη νίκη επί του Αρη. Και από την άλλη τα πρόσωπα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που αναχωρούσαν για τη συμπρωτεύουσα, έχοντας στις αποσκευές τους την ισοπαλία που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες των δύο ομάδων τα είπαν μεταξύ τους, όπως και οι παράγοντες, ενώ την παράσταση έκλεψε το τετ α τετ και η συνομιλία που είχαν ο Φατίχ Τερίμ με τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Επιμένει για ξένους ο Παναιτωλικός

Με επιστολή του στην ΚΕΔ ο Παναιτωλικός ζήτησε ξένους διαιτητές στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι άουτ κάνοντας λόγο για «επιχειρούμενη αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα των play-outs με διαιτητικά λάθη». Η ομάδα του Αγρινίου θεωρεί πως έχει χάσει βαθμούς από λάθη εις βάρος της και ζητά να αντιμετωπιστεί ισότιμα στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Παναιτωλικός ζητά τον ορισμό ξένων διαιτητών και στους αγώνες των υπόλοιπων ομάδων που παίζουν για την παραμονή τους στην κατηγορία επισημαίνοντας πως «ενδεχόμενη απόρριψη του αιτήματός μας, θα αποτελέσει μαρτυρία δικής σας συνενοχής, μετά τα διαιτητικά εγκλήματα που έχουν συντελεστεί και είναι σε γνώση σας».

Για τον Αλκη

Xθες, 8 Απριλίου, ο Αλκης Καμπανός θα γιόρταζε τα 21α γενέθλιά του και η Δομή «Εις το Ονομα του Αλκη», τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του Αρη, δημοσιοποιώντας ένα συγκλονιστικό τραγούδι. Το τραγούδι είναι σε στίχους του Κώστα Τουρνά και έχει τίτλο: «Ο Αλκης είμαι». Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Δομής: «Ολο αυτό το διάστημα έχουμε κάνει σημαία μας τον προτελευταίο στίχο γιατί μας εκφράζει απόλυτα: «Ο Αλκης είμαι και μπορώ, μέσα από σένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω…»». Σημειώνεται επίσης ότι οι στίχοι γράφτηκαν τον Φεβρουάριο του 2022, λίγες μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του Αλκη.

Ανακοινώσεις – μαχαιριές

Η κόντρα ανάμεσα σε Βόλο και Κηφισιά δεν λέει να κοπάσει, με τον Αχιλλέα Μπέο να εξαπολύει για ακόμη μία φορά επίθεση μέσω των social media τονίζοντας «ότι γίνεται μεθοδευμένη προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία η Κηφισιά». Οπως είδα, ο Μπέος χαρακτηρίζει την Κηφισιά «μόρφωμα» και εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι ο Βόλος θα δικαιωθεί στο CAS και θα πάρει πίσω τους βαθμούς από το ματς με την Κηφισιά. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι απάντησαν με δική τους ανακοίνωση όπου τονίζουν πως ο παράγοντας-δήμαρχος προσπαθεί να διαμορφώσει μία «ατμόσφαιρα επιστημονικής φαντασίας, με σκοπό τον εκφοβισμό, την απειλή, την τρομοκρατία, τη συκοφάντηση και την επένδυση στην τοξικότητα», ενώ κάνουν και αναδρομή στον τρόπο σύστασης της ΠΑΕ Βόλος.

Με το δεξί ο Στέφανος

Η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο αγαπημένο του Μάστερς του Μόντε Κάρλο ήταν ιδανική, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να ολοκληρώσει τον αγώνα του. Ο αντίπαλός του, ο Σέρβος Λάζλο Τζέρε (νο 34), αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο δεύτερο σετ, κι ενώ έχανε με σκορ 3-2, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε και έστειλε τον έλληνα πρωταθλητή στον δεύτερο γύρο. Ο Τσιτσιπάς, που είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-3, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον νικητή της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ του Χιλιανού Τζάρι (νο 21) και του Αργεντινού Ετσεβερί (νο 31). Και αν νικήσει, το πιθανότερο είναι ότι στη φάση των «16» θα πέσει πάνω στον Ζβέρεφ, που παίζει στον δεύτερο γύρο με τον Αυστριακό Οφνερ.

Ενα ανέλπιστο χρυσό!

«Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή εδώ και πολλά χρόνια. Ημουν πολύ καλά προετοιμασμένη, ήθελα πολύ να κερδίσω και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Ηταν ένας τελικός με πολύ δυνατές αθλήτριες και στον τελικό έκανα δύο από τις καλύτερες εκτελέσεις της ζωής μου».

Η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου έκλεψε την παράσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον ακροβατικό διάδρομο γυναικών, τον πρώτο τίτλο της χώρας μας στην ιστορία της στη διοργάνωσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα