Lords of the Fallen: Το νέο RPG για next-gen κονσόλες και PC

Το ''Project RPG'' έκανε το άλμα στην επόμενη γενιά

Το Lords of the Fallen (προηγουμένως γνωστο ως Project RPG), το νέο RPG του πρώην κύριου παραγωγού της σειράς Witcher, Tomasz Gop, έκανε το άλμα από την τωρινή στην επόμενη γενιά κονσολών και στα PC. Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει το 2013 σε PS3,

Xbox 360 και PC.

Τον Σεπτέμβριο, ο τίτλος θα κλείσει δύο χρόνια σε ανάπτυξη. Στόχος είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

O τίτλος τοποθετείται μία χιλιετία μετά τον θάνατο ενός Θεού, του οποίου το άψυχο σώμα μετατράπηκε σε βουνό που χωρίζει τον κόσμο στα δύο, κάθε πλευρά με την δική της φιλοσοφία. Οι παίκτες θα διασχίσουν τα σύνορα των δύο πλευρών νωρίς στο παιχνίδι και θα πρέπει να αποφασίσουν σε ποιά πλευρά θα ενταχθούν. Πρόκειται για Action RPG με βάση στην ικανότητα και την πρόοδο του παίκτη. Η ιστορία του θα αντικατοπτρίζεται από τις επιλογές και τον τρόπο παιχνιδιού του παίκτη, μέσα από το όραμα και τις ιδεολογίες του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Eurogamer, o Gop δήλωσε: ''Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, Action RPG, το οποίο σημαίνει πολλές ''προχωρημένες'' μάχες. Όταν προχωράτε σε μία περιοχή και πρέπει να αντιμετωπίσετε δέκα εχθρούς, θα χρειάζεστε περίπου μία ώρα''.

O Tomasz Gop μίλησε για ομοιότητες με τα Dark Souls και Borderlands, όπως είχε αναφερθεί ξανά παλαιότερα για το πρώτο αλλά και για τα Kingdoms of Amalur και Batman: Arkham City. Όπως είπε, θα υπάρχει skill tree, ενώ όπως στο Borderlands θα υπάρχουν classes, ένα είδος action skills και άλλα σχετικά. Επίσης, θα υπάρχει ένα στυλ trial and error στο gameplay, παρόμοιο του Dark Souls, αν και ο Gop δεν είναι σίγουρος αν θα είναι πιο δύσκολο.

Ο Gop αναφέρθηκε και στις δυνατότητες των συστημάτων επόμενης γενιάς λέγοντας πως, πλέον, θα μπορεί να υπάρξει πανέμορφο οπτικό αποτέλεσμα χωρίς κόστος στο gameplay. Ωστόσο, πιστεύει πως η πραγματική καινοτομία των νέων κονσολών είναι η ικανότητα καταγραφής και κοινοποίησης αποσπασματικού gameplay.

Αναμένουμε στο μέλλον περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lords of the Fallen.

Keywords
Τυχαία Θέματα