Forza Motorsport: Τέρμα τα γκάζια με επίσημο launch trailer

Παρά το γεγονός ότι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Forza Motorsport είναι η 10η Οκτωβρίου, κάποιοι είναι δυνατό να ξεκινήσουν τους αγώνες από σήμερα. Φυσικά, μιλάμε για όσους αγόρασαν την Premium Edition του παιχνιδιού και έχουν εξασφαλίσει early access. Στο πλαίσιο αυτό, ένα νέο trailer κυκλοφόρησε σήμερα από τη Microsoft, το οποίο λειτουργεί και ως σύνοψη για τα όσα περιλαμβάνει το νέο video

game της Turn 10 Studios (πάνω από 500 αυτοκίνητα, 20 πίστες -περισσότερες θα προστεθούν δωρεάν-, ένα career και multiplayer mode και άλλα πολλά).

Δείτε στη συνέχεια το video:

Σημειώνεται ότι έξι χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Forza Motorsport 7 και η Turn 10 Studios φαίνεται πως εργάστηκε σκληρά για να αναπτύξει την επόμενη προσθήκη στην αγαπημένη σειρά αγώνων. Το νέο video game με τον απλό τίτλο Forza Motorsport είναι ένα προηγμένο racer που αναπτύχθηκε για PC και κονσόλες τρέχουσας γενιάς, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια και τα εξελιγμένα ray tracing effects. Το ολοκαίνουργιο Forza Motorsport αναμένεται να κυκλοφορήσει στα Xbox Series X|S και PC στις 10 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο από τη πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

The post Forza Motorsport: Τέρμα τα γκάζια με επίσημο launch trailer appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα