Έρχεται στο Xbox Game Pass το Diablo IV

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της Activision Blizzard που προστίθεται στο Xbox Game Pass είναι το Diablo IV, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου. Αυτή η κίνηση σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε Xbox και PC χωρίς επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές του Game

Pass, οι οποίοι αριθμούν 34 εκατομμύρια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Xbox.

Αυτή είναι η πρώτη κίνηση στο ευρύτερο σχέδιο του Xbox να προσφέρει τίτλους της Activision Blizzard στη μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία του, τώρα που η Microsoft έχει πλήρη κυριαρχία στο στούντιο. Το Diablo IV είναι μια σημαντική προσθήκη για το Game Pass, παρά την ύπαρξη πολλών άλλων δημοφιλών σειρών παιχνιδιών στο ρόστερ της Activision Blizzard, όπως τα Call of Duty, Overwatch, Crash Bandicoot, Spyro, Tony Hawk, World of Warcraft και Starcraft.

Η Microsoft εξαγόρασε την Activision Blizzard τον Οκτώβριο του 2023, μετά από περίπου δύο χρόνια ερευνών από τις αρχές του ανταγωνισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη. Η συμφωνία ανήλθε σε σχεδόν 69 δισεκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία της Microsoft. Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τους ρυθμιστές, η Microsoft συμφώνησε να παραχωρήσει τα δικαιώματα ροής για τα παιχνίδια της Activision Blizzard στην Ubisoft, ανοίγοντας τον δρόμο για την ενσωμάτωσή τους στο Game Pass, το Ubisoft+ και άλλες υπηρεσίες στο cloud. Αυτή η συμφωνία ισχύει για 15 χρόνια, ενώ η Microsoft υπέγραψε παρόμοιες συμφωνίες διάρκειας 10 ετών με τη Nintendo και μερικές άλλες εταιρείες.

The post Έρχεται στο Xbox Game Pass το Diablo IV appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα