Στα σχέδια της Respawn Entertainment παιχνίδι Mandalorian

Η Respawn Entertainment, η εταιρεία που ανέπτυξε τη σειρά Star Wars Jedi και το Apex Legends, φαίνεται να είναι στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης ενός first-person παιχνιδιού Mandalorian. Δυστυχώς, σύμφωνα με αναφορές, η πλοκή φαίνεται να λαμβάνει χώρα πριν από την εμφάνιση του Grogu, αλλά η ιδέα του να είσαι κυνηγός

στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία ακούγεται σίγουρα ως μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τι να περιμένουμε από το παιχνίδι Mandalorian

Οι πληροφορίες έρχονται από το Insider Gaming, το οποίο αναφέρει ότι ο τίτλος θα έχει ένα γρήγορο και ενθουσιώδες gameplay. Η εντύπωση που δημιουργείται είναι ενός single-player Apex Legends στο σύμπαν του Star Wars, που ακούγεται πραγματικά ενδιαφέρον. Παίζοντας ως ένας άγνωστος κυνηγός επικηρυγμένων Mandalorian, η κινητικότητα θα υποστηρίζεται από το εμβληματικό jetpack, που μπορεί να κάνει οριζόντιες κινήσεις, κατακόρυφα άλματα, και boost sliding. Οι πηγές περιγράφουν το παιχνίδι ως “πολύ γρήγορο”, με την ανάκτηση της ενέργειας του παίκτη να γίνεται κυρίως μέσω συνεχόμενων φόνων.

Επιπλέον, οι φήμες αναφέρουν και gadgets όπως η ρουκέτα καρπού του Boba Fett, ο γάντζος, και ένα augmented visor. Φαίνεται ότι το παιχνίδι θα αποτελείται από γραμμικά επίπεδα που θα λαμβάνουν χώρα σε διάφορες τοποθεσίες από το σύμπαν του Star Wars. Οι πηγές του Insider υποδηλώνουν ότι η Respawn είναι ακόμα περίπου δύο χρόνια μακριά από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, και είμαστε βέβαιοι ότι θα μάθουμε περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες.

The post Στα σχέδια της Respawn Entertainment παιχνίδι Mandalorian appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα