Lego Batman 3: Beyond Gotham

Η αποστολή για να σώσετε την γη είναι στα χέρια σας.

Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Lego Batman θα ανήκει στον δημοφιλή σκοτεινό ιππότη και στην συνήθη ύποπτο, Travveler's Trales, που αναπτύσσει σχεδόν όλα τα games της σειράς.

Στο Lego Batman 3 ο δημοφιλής ήρωας θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους Super ήρωες της DC, σε μία επικίνδυνη αποστολή

όπου θα έχουν στόχο να σταματήσουν τον "κακό" της υπόθεσης ονόματι Brainiac από το να καταστρέψει την γη.

Ο Brainiac θα χρησιμοποιεί την δύναμη των Lantern δαχτυλιδιών (ακριβώς σαν το δαχτυλίδι του γνωστού super ήρωα Green Lantern), για να σμικρύνει τους κόσμους και να τους προσθέσει στην σατανική συλλογή του, η οποία περιέχει πόλεις από ολόκληρο το σύμπαν. Η δική σας αποστολή θα είναι να ταξιδέψετε με τους ήρωες που θα αναλάβετε σε διαφορετικούς Lantern κόσμους, για να συγκεντρώσετε τα δαχτυλίδια ώστε να αποτρέψετε τον Brainiac πριν να είναι πολύ αργά.

{youtube}vnycbLB97ag|500|300{/youtube}

To νέο αυτό Action-Adventure θα συμπεριλαμβάνει διάφορες τοποθεσίες όπως το γνωστό σε όλους σας Batcave και το Justice League Watchtower. Θα μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο Bat Computer για την προπόνηση του Batman και θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε διάφορες δοκιμασίες όπως μάχες και αγώνες.

Το Lego Batman 3: Beyond Gotham θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο για PC, Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, PS Vita, Wii U και 3DS. Μέχρι τότε διαβάστε το review του προηγούμενου Lego Batman 2 κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα