Αντιμετωπίστε τις ρυτίδες χωρίς νυστέρι!

Όσο κι αν θέλουμε να τις αποφύγουμε, όσο κι αν προσπαθήσουμε να τις καθυστερήσουμε, οι ρυτίδες θα βρουν τον τρόπο να κάνουν την εμφάνισή τους.

Και όσο δύσκολο κι αν είναι να εναντιωθούμε στη φύση, πάντα υπάρχει τρόπος να έρθουμε κοντά στο επιθυμητό σφριγηλό, νεανικό πρόσωπο, μένοντας… μακριά από το χειρουργικό τραπέζι. Φτάνει να ακολουθήσουμε μικρές, πρακτικές, συμβουλές για περισσότερη λάμψη και λιγότερες ρυτίδες και φυσικά να εμπιστευτούμε την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς μας.

Βιταμίνη C η θαυματουργή

Δεν είναι μόνο «χρυσάφι» για τη διατροφή σας. Είναι και θησαυρός για την επιδερμίδα

σας. Η πολύτιμη βιταμίνη C που βρίσκεται στο πορτοκάλι, το λεμόνι τον τοματοχυμό, τον ανανά, την παπάγια κ.λπ., βοηθά την επιδερμίδα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο που γεμίζει τις ρυτίδες.

Και ένα, και δύο και… προγούλι τέλος

Βάλτε τη γυμναστική προσώπου στην ημερησία διάταξη της ομορφιάς σας και δείτε να ανορθώνονται το διπλοσάγονο, ο χαλαρός λαιμός αλλά και… το ηθικό σας. Μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις όταν θέλετε, όπου θέλετε, από την άνεση του σπιτιού σας ή ακόμα και στο γραφείο -μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα συναδέλφων- για να δείτε το οβάλ του προσώπου σας να επανέρχεται. Αν πάλι θέλετε να κάνετε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για τη μάξιμουμ ανόρθωση του προσώπου σας, κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, και τα gua sha εργαλεία και jade rollers θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο λεία, σφριγηλή επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα θα σας χαλαρώσουν.

Αντιγηραντικά συστατικά στη φροντίδα 

Είναι γνωστό ότι η ρετινόλη, το υαλουρονικό οξύ και τα οξέα φρούτων (άλφα υδροξυοξέα ή AHAs) είναι μερικά θαυματουργά, δραστικά συστατικά που βοηθούν πολύ στην αντιγήρανση. Αναζητήστε τα σε ορούς και κρέμες και εφαρμόζετε τα καθημερινά, πρωί και βράδυ.

Χημική απολέπιση για λαμπερό δέρμα

Η χημική απολέπιση με AHAs (μανδελικό, γαλακτικό, γλυκολικό οξύ) ή BHAs (σαλικυλικό οξύ) βοηθά σημαντικά το δέρμα να αναδείξει τη λάμψη του. Μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματά της είναι η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου (που φθίνει με το πέρασμα του χρόνου), η εξάλειψη των κηλίδων και η εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Μπορείτε να την κάνετε είτε στο ιατρείο είτε στο σπίτι με ειδικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά, καλό είναι ωστόσο να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας σχετικά με το ποια οξέα είναι καταλληλότερα για τον τύπο επιδερμίδας και τις δικές σας ανάγκες.

The post Αντιμετωπίστε τις ρυτίδες χωρίς νυστέρι! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα