Ελληνικό Γιαούρτι + Καφεϊνη: το απόλυτο «πρωινό» που ξυπνάει την περιοχή των ματιών!

Υπερτροφή για το δέρμα, με έμπνευση την ελληνική φύση και παράδοση, το γιαούρτι.

Η παραδοσιακή χρήση του γιαουρτιού για να ανακουφιστεί το αφυδατωμένο, ηλιοκαμένο δέρμα αποτελεί συλλογική παιδική ανάμνηση. Η Korres παγκοσμίως  κατάφερε να μετατρέψει το βρώσιμο γιαούρτι, μία υπερτροφή της φύσης, σε ένα ισχυρό καλλυντικό συστατικό. Τα προϊόντα της σειράς Greek Yoghurt, βασισμένα στο γιαούρτι, ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες και την προηγμένη τεχνολογία Microbiome, κυριολεκτικά ξεδιψούν

την επιδερμίδα, προσφέροντας 48ωρη ενεργή ενυδάτωση και ισορροπημένο, “δυνατό” δέρμα με υγιή, λαμπερή όψη.

Γιαούρτι + Καφεΐνη. Το πιο ευεργετικό «πρωινό» για το πιο φωτεινό, φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα.
Greek Yoghurt Eνυδατικό Gel Ματιών

Το νέο Ενυδατικό Gel Ματιών της συλλογής Greek Yoghurt «ξυπνά» την περιοχή κάτω από τα μάτια. Η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου που πρώτη προδίδει την κούραση, το χρόνο και το στρες, αλλά και αυτή που μπορεί να κάνει όλο το πρόσωπο να φαίνεται ανανεωμένο, φωτεινό. Το νέο Ενυδατικό Gel Ματιών, που δημιουργήθηκε μέσα από τον Πλήρη Κύκλο της μάρκας, στοχεύει σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους, προσφέροντας την πιο eye-opening εμπειρία για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα από την πρώτη χρήση!

Soil Lab / Με έμπνευση την ελληνική φύση και παράδοση. Βασισμένο στο γιαούρτι -Ελληνικό superfood με παράδοση αιώνων.

Extraction Lab / Το παγκοσμίως ξακουστό Ελληνικό γιαούρτι έχει διπλάσια συγκέντρωση πρωτεϊνών σε σύγκριση με άλλους τύπους γιαουρτιών. Αυτό οφείλεται στη διαδικασία της στράγγισης. Συγκεντρώνει, επίσης, όλα τα ωφέλιμα συστατικά που είναι απαραίτητα και για το δέρμα, καθώς αποτελεί φυσική πηγή προβιοτικών, λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών.

Molecular Lab / Η super δόση καφεΐνης προέρχεται από, τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, καφέ και πράσινο τσάι -ένα ισχυρό δραστικό γνωστό για τις τονωτικές ιδιότητές του, γεμάτο «ενέργεια» που βελτιώνει την εμφάνιση της περιοχής των ματιών, ειδικότερα του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Το θρεπτικό γιαούρτι μαζί με εκχύλισμα γιασεμιού, έλαιο chia, υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα χαμομηλιού και αγγουριού, και το WaterPatch complex, δημιουργούν τον ισχυρό ενυδατικό πυρήνα της φόρμουλας για άμεση και μακροπρόθεσμη βαθιά ενυδατική δράση, βελτιωμένη υφή και ελαστικότητα.

Formulation Lab / Συνδυάζοντας το γιαούρτι και το τονωτικό morning-kick-blend με εκχύλισμα καφέ και boost καφεΐνης, το νέο beauty gadget προσφέρει την πιο eye-opening εμπειρία για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα από την πρώτη εφαρμογή. Μειώνει την εμφάνιση των σημαδιών κούρασης, του πρηξίματος, σακούλες και μαύρους κύκλους, ενυδατώνει, θρέφοντας το δέρμα. Προσδίδει λάμψη στο βλέμμα, χαρίζοντας νεανική, ξεκούραστη όψη σε όλο το πρόσωπο! Το μεταλλικό roll-on, ιδανικό για ελαφρύ μασάζ και τόνωση, δίνει μία μοναδική cooling αίσθηση κατά την εφαρμογή.

Design Lab / Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες. Για τα χάρτινα υλικά της συσκευασίας επιλέξαμε χαρτί με πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council).

Recycle Lab / Oι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Δείτε εδώ τα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια: KORRESRecycle Map

Γιαούρτι + Υαλουρονικό οξύ. Θρέψη + Ενυδάτωση.
Greek Yoghurt Mάσκα Προσώπου για Ενισχυμένη Ενυδάτωση (Biodegradable Sheet Mask)

100% βιοδιασπώμενη Μάσκα Προσώπου για άμεση δράση στο αφυδατωμένο, θαμπό δέρμα! Καθώς τροφοδοτεί την επιδερμίδα με πλήθος ωφέλιμων συστατικών, προσφέρει μοναδική αίσθηση δροσιάς, βαθιά ενυδάτωση και ξεκούραστη όψη.

Soil Lab / Βασισμένη στο γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική δράση του.

Molecular Lab / Το γιαούρτι, πλούσια πηγή πρωτεϊνών, προσφέρει βαθιά ενυδατική και θρεπτική δράση και μία μοναδική αίσθηση δροσιάς. Συνδυάζεται με έναν από τους πιο δημοφιλείς ενυδατικούς παράγοντες -το υαλουρονικό οξύ, ικανό να απορροφά νερό ίσο με 1000 φορές το βάρος του- και με το εκχύλισμα από κόκκινα φύκη που προσφέρει επιπλέον άνεση στο δέρμα, βελτιώνοντας την υφή του.

Formulation Lab / 100% φυσικής προέλευσης και 100% βιοδιασπωμένο ύφασμα -απαλό και πιο απορροφητικό από το βαμβάκι, εφαρμόζει τέλεια στο δέρμα. Η νέα Μάσκα Προσώπου μίας χρήσης ενυδατώνει βαθιά, θρέφοντας το αφυδατωμένο δέρμα, χαρίζει απαλή υφή και υγιή λάμψη από την πρώτη εφαρμογή.

Design Lab / Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Recycle Lab / Oι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν.

Δείτε εδώ τα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια: KORRESRecycle Map

The post Ελληνικό Γιαούρτι + Καφεϊνη: το απόλυτο «πρωινό» που ξυπνάει την περιοχή των ματιών! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα