Ένα απίστευτο συστατικό που είναι αντιγηραντικό!

Γνωρίζετε ότι το λιβάνι έχει τη δυνατότητα να «επιδιορθώνει» τις βλάβες του DNA. Στην ιδιότητά του αυτή αποδίδεται η αντιγηραντική του ικανότητα.

Το γνωρίζουμε ως θυμιατό, το μυρίζουμε στην εκκλησία, αυτό όμως που δεν ξέρουμε είναι ότι το λιβάνι, και ιδιαίτερα το έλαιό του, κάνει θαύματα στην υγεία μας, έχοντας περισσότερες από μία χρήσεις. Πιο συγκεκριμένα το λιβάνι:

Είναι αντιρυτιδικό και αναπλαστικό. Η ικανότητά του αυτή οφείλεται στο ότι προφυλάσσει τα κύτταρα
από την ελεύθερη οξείδωση και διεγείρει την παραγωγή νέων.Έχει βαθιά αναγεννητικές ιδιότητες για το δέρμα, βοηθά το αφυδατωμένο δέρμα να ενυδατωθεί και εξαφανίζει τις ρυτίδες.Είναι εξαιρετικό για την προώθηση της υγιούς αναγέννησης των κυττάρων.Επιταχύνει την επούλωση των πληγών και ανακουφίζει από τα τσιμπήματα εντόμων.Καταπραΰνει τις φλεγμονές και προλαμβάνει την ακμή, χάρη στα μποσβελικά οξέα του, ενώ μπορεί να βοηθήσει στην εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων.Kαταπληκτικό, για την αντιμετώπιση των πανάδων.Μειώνει τον πόνο που σχετίζεται με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και της οστεοαρθρίτιδας.Οι αναγεννητικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου βοηθούν στο έκζεμα, στην ακμή, στις ραγάδες, και στο άτονο ώριμο δέρμα.

Πώς το χρησιμοποιείτε
Όταν χρησιμοποιείτε έλαιο λιβάνι, η καλύτερη επιλογή είναι να προσθέσετε ένα έλαιο βάσης όπως το ελαιόλαδο, το λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο. Έπειτα απλώστε το στην επιδερμίδας σας κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Προτιμήστε να το βάζετε το βράδυ.

Το μυστικό

Οταν εισπνέεται, λειτουργεί σαν ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό χωρίς τις παρενέργειες που έχουν συνήθως τα χημικά σκευάσματα.

The post Ένα απίστευτο συστατικό που είναι αντιγηραντικό! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένα απίστευτο συστατικό που είναι αντιγηραντικό!,