Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 31/1 ως 6/2/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 επηρεάζει κυρίως φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες, την συμμετοχή

σου σε ομαδικές προσπάθειες. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στο φιλικό περιβάλλον θεωρώντας ότι δεν ικανοποιούν πλέον τις ανάγκες σου. Αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και ξεκαθαρίζεις την στάση σου χωρίς δισταγμό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες καθώς θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι που δεν είναι εφικτοί και ήρθε η ώρα να τους εγκαταλείψεις. Παράλληλα πιθανό είναι να έρθουν ξαφνικά ευκαιρίες που θα αξιοποιήσεις με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο ώστε να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που σε εκφράζει. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις τις ευφάνταστες ιδέες σου χωρίς να φοβηθείς να αναλάβεις τις ανάλογες ευθύνες.

Στις 04.02 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συνομιλίες και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς στον επαγγελματικό χώρο και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Ο ορθολογισμός και η μεθοδικότητα που σε διακρίνουν θα εντυπωσιάσουν, φρόντισε να αφήσεις τον συντηρητισμός στο περιθώριο που θα απογοητεύσει τους ανωτέρους σου. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Δία στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα σε επαγγελματικούς στόχους και επιλογές. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου και σε φέρνουν πιο κοντά από ποτέ στην αναγνώριση και την καταξίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να ξυπνάνε τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου. Δεν θέλεις άλλο να καταπιέζεσαι από συμπεριφορές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως γεγονός είναι ότι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ρήξεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές επιλογές που θα σε βολέψουν και αρχικά θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος. Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου κλείνοντας κεφάλαια που δεν σου ταιριάζουν και ανοίγοντας ένα νέο που θα σε οδηγήσει στην καταξίωση και την αναγνώριση. Προσοχή σε απότομες και εριστικές συμπεριφορές που θα ανατρέψουν την μέχρι τώρα καλή συνεργασία με ανώτερους και φιγούρες εξουσίες.

Στις 04.02 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ταξίδια και νομικές υποθέσεις που είχαν βρει εμπόδια το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Γεγονός είναι ότι δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις λόγω της ανεμελιάς και της διάθεσης για ραστώνη. Σημαντικό είναι να μην εκτεθείς σε ότι έχεις αναλάβει για αυτό φρόντισε να είσαι τυπικός. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον αποκαθίσταται και ξεπερνιούνται πιθανές παρεξηγήσεις. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Δία στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με δυναμισμό σε μελλοντικά σχέδια, σε πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Αισιοδοξία και πάθος χαρακτηρίζουν την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να φέρουν ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 φέρνει στην επιφάνεια παλιότερες καταστάσεις και αποκαλύπτει μυστικά που επηρεάζει τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον. Γεγονός είναι όμως ότι εσύ θα δείξεις αποφασιστικότητα και σταθερότητα στις απόψεις σου και δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν συμπεριφέρθηκαν όπως σου αναλογεί. Αποφασιστικές κινήσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε ότι αφορά την εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις που σε απασχολούν και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από βαρίδια του παρελθόντος που σε επηρεάζουν ψυχολογικά και να κάνεις κίνησης προς το μέλλον αλλάζοντας την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά και προμηνύουν σταθερότητα και μακροβιότητα στη ζωή σου.

Στις 04.02 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω βοηθώντας σε να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς από δω και στο εξής σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες. Σημαντικές υποθέσεις ξεμπλοκάρουν και αυτό είναι αρκετό για να σε ανακουφίσει. Βαθύτερες εξομολογήσεις και συζητήσεις με το ταίρι σου θα φέρουν μία νέα διάσταση στην σχέση καθώς οι προβληματισμοί του προηγούμενου χρονικού διαστήματος φαίνεται να εξομαλύνονται. Την ίδια μέρα ο Άρης από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύες χαρίζει αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να καταλήξουν θετικά και μέσα από αυτές να πετύχεις εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες. Είναι δεδομένο ότι κινείσαι διαισθητικά καθώς το ένστικτό σου δεν θα σε αφήσει εκτεθειμένο, ούτε και η ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 έρχονται στο προσκήνιο βαθύτερες ανασφάλειες και φοβίες που σε προβληματίζουν έντονα. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις, όμως ήρθε ο καιρός να ανακαλύψεις και να δεχτείς ότι η στάση σου αυτή σε εμποδίζει να εξελιχθείς. Πιθανό είναι να αναλάβεις περισσότερες οικονομικές ευθύνες που θα σε γεμίσουν άγχος, όμως παράλληλα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε στόχους που είναι ανατρεπτικοί και θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς εκδηλώνεις με απότομο και εριστικό τρόπο καχυποψία και αμφιβολίες στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να μην οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 νιώθεις ότι μπορεί να αποκατασταθεί η επικοινωνία με συνεργάτες και σύντροφο. Οι σκέψεις και οι απόψεις που είχες διαμορφώσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα εκφράζονται με μεγαλύτερη ευκολία και λαμβάνει στην ανάλογη κατανόηση. Επαγγελματικές συνεργασίες θα προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς καθώς αφήνουν στο παρελθόν εμπόδια και καθυστερήσεις. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Δία στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες και πάθος στην προσωπική σου ζωή. Η αισιοδοξία χαρακτηρίζει την στάση σου και αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλες τις σχέσεις σου. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου τονίζοντας την ανάγκη για πάθος και αισθησιασμό, ενώ ανοίγουν νέες προοπτικές μπροστά σου.

ΛΕΩΝ

Ξεκαθαρίσματα και ανατροπές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο φέρνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02. Δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου στο περιθώριο καθώς ήρθε η ώρα να προχωρήσεις μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Γεγονός είναι ότι αυτές οι εξελίξεις μπορεί να οδηγήσουν στην αλλαγή της δημόσιας εικόνας σου, όμως αυτό δεν πρέπει να σε φοβίζει. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου αιφνιδιαστικά και αλλάζουν ριζικά όλα τα δεδομένα τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε επίπεδο σχέσεων. Μη διστάσεις να κάνεις την ανατροπή και να προχωρήσεις με ένα νέο πρόσωπο που μπορεί αρχικά να σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια όμως η συνέχεια προμηνύεται σταθερή και θα οδηγήσει στην προσωπική σου εξέλιξη.

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 έχεις την ευκαιρία να λύσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που σε απασχολεί σαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θα βρεις τις διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, κάτι που θα σε ικανοποιήσει σημαντικά. Η επικοινωνία με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο βελτιώνεται και αυτό βοηθάει να ξεπεραστούν παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Την ίδια μέρα ο Άρης από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύες δημιουργεί την επιθυμία να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε οικονομικό επίπεδο. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο για την βελτίωση των οικονομικών όρων. Παράλληλα πάθος και αισιοδοξία ομορφαίνουν την καθημερινότητα στην σχέση σου και δημιουργούν συνθήκες ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 δημιουργεί συνθήκες αλλαγών στο πεδίο της καθημερινότητας και της δουλειάς που πρέπει να αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία. Δεν αποκλείεται το περιβάλλον στον εργασιακό χώρο να αλλάξει σημαντικά οδηγώντας σε σε μία νέα κατάσταση που αρχικά σε αγχώνει. Ίσως κληθείς να αναλάβεις το αριστερό ευθύνες και αυτό θα εγείρει επαναστατικά στοιχεία μέσα σου. Σημαντικό είναι να ξεφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξει τις δυνατότητες και το τι μπορεί να προσφέρεις. Καθοριστικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά την σωματική σου υγεία αφού είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις βάζοντας στην ζωή σου ένα νέο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που σου ταιριάζει. Είναι αυτό που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου καθώς ήρθε η ώρα να προστατεύσεις την ενέργειά σου.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την σχέση σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αλαζονικές συμπεριφορές και υπερβολές που θα ενοχλήσουν. Καλό είναι να μετριάσεις την ανάγκη να προβληθείς καθώς οδηγεί να χάσεις το μέτρο και να δυσαρεστήσεις τους γύρω σου. Συνεργασίες και συνομιλίες που αφορούν την τέχνη εξελίσσονται με μεγαλύτερη ομαλότητα. Την ίδια μέρα ο Άρης από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Θα είναι πρόσωπα που έρχονται για να ομορφύνουν τη ζωή σου και να καλύψουν την επιθυμία για πάθος και την ανάγκη για συντροφικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις και μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την σχέση σου. Σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα καθώς είναι εύκολο να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου. Πιθανό είναι επίσης να αλλάξει ριζικά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή και να επιδιώξεις να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο αφήνοντας μία κατάσταση στο παρελθόν που δεν σε καλύπτει. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος για τις αλλαγές που μπορεί να σε ξεβολέψουν και αρχικά να σε αγχώσουν όμως είναι αυτές που θα οδηγήσουν πιθανά σε κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Άλλωστε η εισβολή ενός νέου προσώπου κεραυνοβόλα δεν αποκλείεται.

Στις 04.02 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικογενειακές εκκρεμότητες και υποθέσεις που σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Συμφωνίες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία ξεμπλοκάρουν και οδηγούνται στην επιτυχία. Γεγονός είναι ότι οι οικογενειακές συζητήσεις θα σε απασχολήσουν καθώς καλείσαι να δώσεις λύσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Δία στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις τον προσωπικό σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την δημιουργία της δικής σου δουλειάς καθώς ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε ένα νέο και σημαντικό βήμα για εσένα. Η αισιοδοξία και η σκληρή δουλειά θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις την επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02. Περαιτέρω ευθύνες έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σε βαραίνουν καθώς ανατρέπονται τα δεδομένα που μέχρι τώρα είχες δημιουργήσει στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που θα οδηγήσουν στην δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Παράλληλα ανατροπές στον επαγγελματικό χώρο δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε ένα προσωπικό βήμα που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος όμως θα αποτελέσει σημαντικό στάδιο εξέλιξης. Καλό θα είναι να περιορίσεις νεύρα και αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις με καθοριστικά πρόσωπα της ζωής σου γιατί αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις. Αν πάλι είσαι πεπεισμένος ότι ήρθε η ώρα να πάρεις αποστάσεις από τοξικές σχέσεις επιδίωξε να το πραγματοποιήσεις χωρίς φόβο παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 δίνοντάς σου την δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες και να λύσεις παρεξηγήσεις με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Εμπορικές συμφωνίες προχωρούν με μεγαλύτερη ευκολία καθώς ξεπερνάς εμπόδια και καθυστερήσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις και μετακινήσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Δία στους Ιχθύες δημιουργεί την έντονη επιθυμία για διασκέδαση που θα σε φέρει πιο κοντά σε νέες και εντυπωσιακές γνωριμίες. Το πάθος και η αισιοδοξία σε χαρακτηρίζουν και αυτό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για κάτι καινούργιο στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκαθαρίσματα στο κοντινό περιβάλλον είναι πιθανό να φέρει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 καθώς οδηγεί σε αλλαγές που προέρχονται λόγω αιφνιδιαστικών γεγονότων που σε επηρεάζουν. Είναι σημαντικό να περιορίσεις πιθανή ένταση που μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με καθοριστικά πρόσωπα στη ζωή σου αποφεύγοντας έτσι να οδηγήσεις την όποια κατάσταση στα άκρα. Αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο σε καλούν να αναλάβει περισσότερες ευθύνες καθώς η καθημερινότητά σου ανατρέπεται και αυτό σου δημιουργεί άγχος. Μείνε μακριά από εμμονές και προκαταλήψεις που δεν σου ταιριάζουν και δεν μπορούν να σε οδηγήσουν στους επιδιωκόμενους στόχους σου. Περαιτέρω ευθύνες μπορεί να προκαλούν ένταση, όμως είναι βέβαιο ότι σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου και να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 04.02 λειτουργεί ευεργετικά για οικονομικά ζητήματα και σχέδια που είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ταχύτητα καθώς εμπόδια και καθυστερήσεις μένουν πια στο παρελθόν. Καλό είναι να αποφύγεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Την ίδια μέρα ο Άρης από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογένεια. Οι εξελίξεις θα σε ευνοήσουν και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Προσοχή σε περιττές σπατάλες λόγω της ανάγκης να διαμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο όπως επιθυμείς καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις δημιουργώντας πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 σε καλεί να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου και να προσπαθήσεις να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που θέτεις προτεραιότητες σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να πιεστείς οικονομικά λόγω αιφνιδιαστικών αλλαγών που επηρεάζουν το εισόδημά σου. Προσοχή σε ανασφάλειες και πείσμα που μπορεί να εκδηλωθούν με ορμή και να καθορίσουν σημαντικές σχέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να πάρεις αποστάσεις προσπαθώντας να δεις τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να οδηγήσεις σε οριακό σημείο σχέσεις και υποθέσεις. Οι αναθεωρήσεις σε προτεραιότητες θα σε βοηθήσουν να περιχαρακώσεις το εισόδημά σου και να ξοδεύεις στοχευμένα και όχι αλόγιστα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να εξελιχθείς απέναντι στο ταίρι σου λόγω φόβων που δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 04.02 δίνοντάς σου την δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που σε είχαν προβληματίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Γεγονός είναι ότι μπορεί να γίνεις ορμητικός και επιθετικός προσπαθώντας να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις την ένταση με την οποία εκφράζεσαι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα ο Άρης από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύες σου χαρίζει θετική σκέψη και επιθυμία για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες καθώς τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν και οι επιλογές σου θα είναι επιτυχημένες. Υπευθυνότητα και δημιουργικότητα χαρακτηρίζουν κάθε πρόταση σου και εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 01.02 να ωθεί στην προσωπική σου οριοθέτηση δείχνεις να είσαι έτοιμος για αλλαγές που θα δονήσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να δείξεις ότι σε βρίσκεσαι σε μία περίοδο ωριμότητας και εξελίξεις και δεν θα δεχτείς από πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εσένα να βρίσκονται στη ζωή σου ενώ δεν σε καλύπτουν. Προσπάθησε να περιορίσεις την σκληρότητα και την απολυτότητα δίνοντας χώρο στους άλλους να εκφράσουν τις απόψεις τους, διαφορετικά να είσαι έτοιμος για ρήξεις και κόντρες που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς φαίνεται να αποτινάσσεις από πάνω σου παλιότερες νοοτροπίες και προκαταλήψεις που πια δεν εξυπηρετούν την προσωπική σου πορεία.

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 παίρνεις πρωτοβουλίες ώστε να κλείσουν κεφάλαια του παρελθόντος που σε απασχολούν σε ψυχολογικό και επαγγελματικό επίπεδο. Γραφειοκρατικές υποθέσεις που είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα φαίνεται να εξελίσσονται με μεγαλύτερη ταχύτητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον εργασιακό χώρο καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από τις σκέψεις και να υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Την ίδια μέρα ο Άρης από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύες σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις αθόρυβα επαγγελματικές πρωτοβουλίες και να ξεπεράσεις παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου. Οι επιτυχημένες κινήσεις θα οδηγήσουν στην αύξηση του εισοδήματος σου. Παράλληλα θα δημιουργήσεις ένα πεδίο ασφάλειας και σταθερότητας για τον εαυτό σου που έχεις έντονα ανάγκη αυτό το χρονικό διάστημα.

ΙΧΘEIΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 καλείσαι να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε επιβαρύνουν ψυχολογικά κάνοντας την ανατροπή. Αποκαλύψεις που αφορούν το κοντινό περιβάλλον θα σε επηρεάσουν σημαντικά, όμως παράλληλα θα σου δώσουν την χρυσή ευκαιρία να αποτινάξεις από πάνω σου παρελθούσες υποθέσεις που επηρεάζουν την διάθεσή σου. Σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις με απόλυτο και κυριαρχικό τρόπο σε πρόσωπα που κινούνται εις βάρος σου στον επαγγελματικό χώρο πως δεν θα δεχτείς ανάλογες συμπεριφορές από δω και στο εξής. Δεν θα επιτρέψεις άλλο στο παρασκήνιο να κυριαρχήσει επηρεάζοντας την επαγγελματική σου πορεία. Μία διαδικασία βαθύτερης αναζήτησης θα σε οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα που θα σε απαλλάξουν από ενοχές και απωθημένα του προηγούμενου χρονικού διαστήματος.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που προβλημάτισαν τις φιλικές σχέσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό να εκφράσεις με πάθος και αυτοπεποίθηση νέες ιδέες που μπορεί να έχεις καθώς η επαναστατικότητα τους θα εντυπωσιάσει. Προχώρησε χωρίς δισταγμό σε στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να επιτυχείς καθώς τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις μένουν πια στο παρελθόν. Την ίδια μέρα ο Άρης από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου αυξάνοντας τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Δεν θα διστάσεις να εμπλακείς σε συλλογικές προσπάθειες που αφορούν το κοινωνικό σύνολο καθώς νιώθεις ότι με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα μπορείς να πετύχεις καλύτερους όρους για ευάλωτες ομάδες και πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη στήριξή σου. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν στις επιδιώξεις σου και αυτό θα οδηγήσει στην επιτυχία.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 31/1 ως 6/2/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, νέα, επηρεάζει, συμμετοχή, ιχθύες, αρης, καιρος, εκκρεμότητες, σταση εργασιας, μετρο, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, βημα, δουλεια, ομορφα μυστικα, οριζοντες, προγραμμα, σεληνη, υγεια, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αμφιβολιες, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, δεδομενο, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, εκπαιδευση, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχονται, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηρθε η στιγμη, θετικη σκεψη, καχυποψια, λαθη, μακρια, μπορεις, μυστικα, νευρα, οικογενεια, ορμη, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ραστωνη, ρηξη, συγκεκριμενα, συνεχεια, συμμετοχή, σκεψεις, στα ακρα, σχεδια, ταξιδια, φοβιες, φτερα, χατζηβασιλειου, χρυση, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, δικιο, δωσεις, εισβολη, ιχθύες, μεινε, μπροστα, νιωθεις, ομαδες, θετικα
Τυχαία Θέματα