Το μυστικό για απαλά και λαμπερά μαλλιά!

Ποιο είναι το προϊόν που θα «σώσει» τα μαλλιά σας σε κάθε περίσταση και το οποίο προτείνουν ανεπιφύλακτα όλοι οι επαγγελματίες hair stylists; Τα έλαια! Σας «λύνουν» τα χέρια στο λεπτό και αξίζει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής φροντίδας των μαλλιών σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα έλαια μέσα στην ημέρα.

1. Εφαρμόστε τα πριν το λούσιμο
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ενισχύσετε στα μαλλιά σας πριν το λούσιμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσετε μια καλή ποσότητα από το έλαιο που έχετε επιλέξει για

τον δικό σας τύπο μαλλιών, κυρίως στις άκρες, αποφεύγοντας τη ρίζα. Αφήστε το για περίπου μία ώρα και συνεχίστε με το λούσιμο. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε το σαν μάσκα νύχτας, κοιμηθείτε με αυτό και λουστείτε το επόμενο πρωινό. Ιδανικά επαναλάβετε τη συγκεκριμένη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα.

2. Απλώστε τα σε νωπά μαλλιά, πριν από το styling
Βγαίνοντας από το μπάνιο εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις άκρες σε νωπά μαλλιά και κατόπιν προχωρήστε στο styling. Τα μαλλιά θα «κλειδώσουν» όλα τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχουν τα έλαια και θα παραμείνουν λεία και λαμπερά, ενώ παράλληλα τα έλαια λειτουργούν και ως θερμοπροστατευτικά, ωστόσο δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε και τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα, όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εργαλείο θερμότητας.

3. Τα έλαια είναι ιδανικά για την ολοκλήρωση του hairstyle σας
Τελειώνοντας το χτένισμά σας, ό,τι κι αν έχετε επιλέξει να κάνετε, ολοκληρώστε με την εφαρμογή ελαίου στις άκρες των μαλλιών σας. Μπορείτε μάλιστα να τοποθετήσετε μικρή ποσότητα κοντά στη ρίζα, για να αποφύγετε το φριζάρισμα και τις ενοχλητικές φύτρες στη διάρκεια της ημέρας, σταθεροποιώντας το hairstyle σας. Τα μαλλιά σας θα λάμπουν και θα παραμείνουν ενυδατωμένα, κλέβοντας την παράσταση!

4. Χρησιμοποιήστε έλαια και κατά τη διάρκεια της ημέρας
Η υγρασία και οι γρήγοροι ρυθμοί μέσα στην ημέρα δε λειτουργούν βοηθητικά και σίγουρα δεν αρέσει σε καμία να βλέπει τα καλοχτενισμένα της μαλλιά να χάνουν τη λάμψη και την ομορφιά τους μετά από μερικές ώρες. Για αυτό και Νο1 μυστικό για όλες εσάς εκεί έξω, που ψάχνετε την τέλεια λύση, είναι να έχετε στην τσάντα σας το αγαπημένο σας έλαιο και να το εφαρμόζετε on the go. Οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, παίρνοντας και τη συμβουλή του κομμωτή σας, ενώ ένα έξτρα μυστικό είναι να αποφύγετε τα προϊόντα που περιέχουν σιλικόνη, γιατί βαραίνουν και ταλαιπωρούν την τρίχα.

Το μυστικό

Τα λαμπερά μαλλιά, αποτελούν σήμα κατατεθέν μιας γυναίκας που ξέρει τι θέλει και που διατηρεί και αναδεικνύει την ομορφιά της μέσα σε μία χαοτική καθημερινότητα. Τα έλαια είναι ο απόλυτος σύμμαχος για όλες εσάς που θέλετε να λάμπετε σε κάθε στιγμή της ημέρας. Βρείτε το κατάλληλο προϊόν, εντάξτε το στην καθημερινότητά σας και κλέψτε την παράσταση!

The post Το μυστικό για απαλά και λαμπερά μαλλιά! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα