Ξεφορτωθείτε αυτά τα 25 αντικείμενα που σας τρώνε την ενέργεια

Σταματήστε να λέτε ότι κάποια μέρα θα τα πετάξετε ή θα τα αλλάξετε και κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για να απαλλαγείτε από αυτά τα αντικείμενα που σας τρώνε την ενέργεια.

Με το που θα σπάσει κάποιο πιάτο ή ποτήρι καλό είναι να το πετάξετε αμέσως. Γιατί; Σύμφωνα με το φενγκ σούι τα πιάτα συμβολίζουν την ευημερία και την οικογένεια. Όταν τρώτε σε σπασμένα ή ραγισμένα πιάτα προσελκύετε προβλήματα και αποτυχίες στη ζωή σας. Αλλά δεν είναι μόνον τα πιάτα. Τα παρακάτω αντικείμενα εμποδίζουν την καλή ενέργεια να ρέει στο σπίτι σας. Απαλλαγείτε από αυτά και ζήστε πιο ήρεμα και πιο χαρούμενα!

Παλιά αντικείμενα
και δώραΠαιδικά παιχνίδιαΔώρα και φωτογραφίες από πρώηνΠαλιό αθλητικό εξοπλισμόΠαλιοκαιρισμένα μαξιλάρια ύπνουΔιακόσμηση που πια δεν σας αντιπροσωπεύειΒαριά υφάσματα και κουρτίνεςΑποθηκευτικοί χώροι χωρίς ντουλάπιαΠολυκαιρισμένοι τοίχοιΕπιλογή λάθος χρωμάτωνΟχι αρκετό φωςΜόνο κεντρικός φωτισμόςΛάθος απόχρωση λάμπαςΔυσάρεστες μυρωδιέςΠολλά άχρηστα γυαλικάΚουρέλια για καθάρισμα, ειδικά εκείνα με λιπαρές ουσίες πάνω τουςΛηγμένα καλλυντικάΑξεσουάρ κουζίνας, πλαστικά και αχρησιμοποίηταΠαλιά καλώδιαΠαλιά κινητά/pc/laptopΛηγμένα φάρμακαΕπιτραπέζια που λείπουν τα πιόνια ή κομμάτιαΧαλασμένα έπιπλαΠαλιά μπαχαρικάΚρεμάστρες που δεν χρησιμοποιείτε

The post Ξεφορτωθείτε αυτά τα 25 αντικείμενα που σας τρώνε την ενέργεια appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα