Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28/2 ως 6/3/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 καθορίζει τις εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο μέσα στην εβδομάδα. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος

είναι σημαντικές καθώς έχεις την ανάγκη να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις αποτινάσσοντας από πάνω σου βαρίδια του παρελθόντος. Σημαντικό είναι να κλείσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που σου δημιουργούν άγχος. Μη διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες καθώς το πιθανότερο είναι να εξελιχθούν θετικά για εσένα σε όλα τα επίπεδα.

Στις 03.03 η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα παρασκηνιακά παιχνίδια και τις εξουσιαστικές συμπεριφορές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Οφείλεις να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε καταστάσεις και απέναντι σε πρόσωπα που ίσως νιώθεις πως υπονομεύουν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Παράλληλα και εσύ θα πρέπει να συγκρατήσεις την ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις που θα στοιχίσουν σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 σου δίνεται η δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ενθουσιάζουν. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα βρεις την στήριξη που χρειάζεται ώστε να προχωρήσεις με γοργά βήματα προς την επιτυχία. Νέα πρόσωπα θα σε προσεγγίσουν και θα σε ενθουσιάσουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη ζωή καθώς η πρωτοποριακή και επαναστατική σκέψη σε εξιτάρει. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα εκδηλώσουν ορμητικά τα συναισθήματά τους για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών που οφείλεις να αξιοποιήσεις καθώς θα αλλάξουν τη ζωή σου. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια ευνοώντας σε με την βοήθεια που σου προσφέρουν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες με πρόσωπα κύρους που θα αντιληφθούν τα σχέδιά σου και θα ενθουσιαστούν με το σκεπτικό σου. Το ομαδικό πνεύμα και η πρωτοποριακή σκέψη θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να επιτυχείς ότι έχεις θέσει ως στόχο στο μυαλό σου.

Στις 03.03 η συνοδός Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες σημαντικές γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο που θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σου. Δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που θα σε οδηγήσουν σε μία αναγεννησιακή διαδικασία που αφορά την κοσμοθεωρία σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν κατά το δοκούν κολακεύοντας σε, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός.

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 το ενδιαφέρον σου κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις στο πεδίο της καριέρας, όμως έχεις την δυνατότητα να καταφέρεις τους στόχους σου και να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με μεγάλη επιτυχία. Νέα πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα σε προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζονται με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό σου. Η διάθεσή τους για σταθερότητα και μακροβιότητα σε προσωπικό επίπεδο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 δεν αποκλείεται να προκύψει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σου ζωή που θα σε ενθουσιάσει. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που επαναφέρουν προτάσεις δίνοντάς σου και πάλι την ευκαιρία να τις επανεξετάσεις. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από την αλαζονεία και την έπαρση καθώς είναι απαραίτητο να είσαι προσγειωμένος ώστε να μην υπάρξουν λάθος επιλογές. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή, όπως η επισημοποίηση της σχέσης σου, που θα αιφνιδιάσουν τον κοινωνικό περίγυρο.

Στις 03.03 με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω γεγονός είναι ότι νιώθεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου να εντείνονται. Καλό είναι να μην παρασυρθείς από αρνητικά συναισθήματα που δεν σου δίνουν την πραγματική εικόνα σε οικονομικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Προσπάθησε να αποβάλλεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες που θα ταλαιπωρήσουν την αισθηματική σου ζωή. Εκτόνωσε αυτή σου την ενέργεια μέσω του πάθους και του αισθησιασμού που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου.

Με την μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 06.03 βρίσκεις και πάλι την αισιοδοξία και τη θετική πλευρά της ζωής. Είναι σημαντικό για εσένα να εμπλακείς σε πνευματικές ανησυχίες και φιλοσοφικές αναζητήσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Διασκέδαση και κέφι επικρατεί στις παρέες καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Νέες γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία νέα σχέση που θα σε γεμίσει θετική ενέργεια και διάθεση για περιπέτεια. Πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας απογειώνουν την φαντασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία κυριαρχεί σε επαγγελματικές υποθέσεις και σε μελλοντικές φιλοδοξίες με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 να ευνοεί καινούργια ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Διαφήμιση και εμπόριο μπορεί να είναι πεδίο δόξης λαμπρό για εσένα καθώς οι προτάσεις που προκύπτουν θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε σημαντικό βαθμό. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν καθώς σε βοηθούν να ανατρέψεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή αλλάζοντας σε σημαντικό βαθμό την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στα άκρα σημαντικές σχέσεις για εσένα για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να ενοχληθείς από την ανάγκη των άλλων να σε περιορίσουν, φρόντισε να αντιδράσεις με μετριοπαθή τρόπο προσπαθώντας να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 06.03 εντείνει τις ανασφάλειες και την καχυποψία. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων που βιώνεις και αυτό μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο σε οικονομικές και προσωπικές σχέσεις. Προσπάθησε να λύσεις οικονομικά ζητήματα εμπιστευόμενος τη διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι θα σου δείξει τον σωστό δρόμο και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες. Στην προσωπική σου ζωή μην διστάσεις να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου καθώς η στάση σου αυτή θα βοηθήσει να εκτονωθεί η νευρικότητα απολαμβάνοντας έτσι κάθε αισθησιακή στιγμή μαζί του.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με απόλυτη επιτυχία ανασφάλειες και φόβος που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Βαθύτερα ζητήματα μπορούν να λυθούν καθώς τα αναγνωρίζεις και τα διαχειρίζεσαι με σθένος και αποφασιστικότητα. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς φαίνεται να εξελίσσονται με θετικό τρόπο και να αλλάζουν ριζικά την κοινωνική σου εικόνα. Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις μπορούν να σου χαρίσουν οικονομική ευρωστία.

Με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 πιθανό είναι να έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που σου προκαλούν έντονο άγχος. Παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν σχέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αντίθετα μην διστάσεις να προχωρήσεις σε αναγεννησιακές αλλαγές σε επίπεδο διατροφής και άσκησης που θα σε βοηθήσουν να έχεις ενέργεια και να προσέξεις το σώμα σου.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 06.03 επικεντρώνουν την προσοχή σου κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Γεγονός είναι ότι υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και πού πρέπει να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία. Η ανάγκη για ισορροπίες και η διπλωματικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αντιπαλότητες και αντιδικίες. Παράλληλα νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που θα καλύψουν την έντονη ανάγκη για συντροφικότητα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 οι εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον καθώς έρχονται στη ζωή σου για να σου χαρίσουν αισιοδοξία και κέφι καλύπτοντας την ανάγκη για συντροφικότητα και συναίσθημα. Παράλληλα σε ότι αφορά τις συνεργασίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πιθανό είναι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα με τις επιλογές που θα σου δώσουν.

Με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 έχεις την δυνατότητα να βιώσεις το απόλυτο πάθος στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι όμως να μην μπεις σε παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου και να δημιουργήσουν κόντρες μεταξύ σας. Η ανάγκη να προχωρήσεις αξιοποιώντας τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που θα αναγνωρίσουν τα ταλέντα σου και θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι αναλαμβάνεις περαιτέρω ευθύνες και αγγαρείες και αυτό μπορεί να σε αγχώσει. Προσπάθησε να εκτονώσεις δημιουργικά την ένταση που νιώθεις, διαφορετικά οι κόντρες με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση πρακτικών ζητημάτων που μπορεί να απασχολούν έντονα τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες και αλλαγή ρουτίνας δεν αποκλείεται να φέρει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς μέσα από μία νέα επαγγελματική διαδρομή που σου ταιριάζει. Παράλληλα μπορείς να κλείσεις υποθέσεις γραφειοκρατικής φύσεως που σε έχουν ταλαιπωρήσει και αφορούν κληρονομικά ζητήματα ή οικονομικές συμφωνίες. Κινήσου διαισθητικά καθώς είναι βέβαιο ότι με αυτόν τον τρόπο θα πραγματοποιήσεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 αντιμετωπίζεις κατάματα οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε αγχώνουν. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να πετάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που σου έχει εμφυσήσει οικογένεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά κόντρες και αντιδικίες που μπορεί να προκύψουν λόγω της έντασης που εκδηλώνεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να αποφύγεις συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν για αυτό επένδυσε στη σχέση σου.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σε χαρακτηρίζουν καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι. Το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς επιδιώκεις να κατακτήσεις το αντικείμενό τους στόχους σου, αυτό αποτελεί την προσωπική σου επιβεβαίωση. Προσοχή σε υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να υπάρξει μία νέα σημαντική σχέση στην προσωπική σου ζωή που θα σε καθορίσει. Νέα πρόσωπα θα σε ενθουσιάσουν καθώς έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να ανατρέψουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά. Πιθανό είναι επίσης να δοθούν ευκαιρίες σε ότι αφορά ταλέντα και καλλιτεχνικές δράσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν για να σε βοηθήσουν στα σχέδια και στις φιλοδοξίες.

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν τον κοντινό σου περίγυρο. Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός απέναντι σε κόλακες που προσπαθούν να σε ελέγξουν κατά το δοκούν. Αντίθετα καλά θα κάνεις να προχωρήσεις διαισθητικά αντιμετωπίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις με βάση την εσωτερική φωνή σου. Σημαντικές συνεργασίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε επίπεδο εμπορίου και επικοινωνίας που θα αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Επίσης πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν τον πόθο και την έξαψη στη ζωή σου.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να περνάν στον Υδροχόο στις 6/12 γεγονός είναι ότι στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις που είναι σημαντικές. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη αξιοποιώντας τα ακίνητα σου με ορθολογικό τρόπο. Ρομαντισμός και τρυφερότητα πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις θα φέρει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03. Οι συνθήκες είναι θετικές ώστε να λύσεις ζητήματα που έχουν επηρεάσει τον οικογενειακό περίγυρο και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο σε προσωπικές φιλοδοξίες. Πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες για μετακίνηση από την πατρική εστία ή για τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας που θα σου χαρίσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Επαγγελματικές προτάσεις δεν αποκλείεται επίσης να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να μετακομίσεις σε ένα νέο περιβάλλον.

Με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 καλείσαι να αντιμετωπίσεις οικονομικές υποθέσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια και αναστάτωση. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν έξοδα που σου δημιουργούν άγχος. Καλό είναι να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Η κτητικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου, φρόντισε να μην το παρακάνεις.

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να περνούν στον Υδροχόο στις 06.03 είναι γεγονός ότι αυξάνεται κατακόρυφα η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που σου χαρίζουν νέες γνώσεις και μπορείς να συζητήσεις με ευχαρίστηση. Η επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα καθώς εμπιστεύεσαι την κρίση και τις απόψεις του. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μπορούν να εξελιχθούν θετικά για εσένα αποκομίζοντας από αυτές οικονομικά οφέλη που θα σε ικανοποιήσουν. Διασκέδαση και φλερτ σε φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που αλλάζουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Σημαντικό είναι επίσης να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες που θα σε φέρουν σε επαφή με γνωστικά αντικείμενα που θα σε ενθουσιάσουν. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό και την ψυχή. Προσοχή σε υπερβολές ιδιαίτερα στην επικοινωνία καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις και να δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις.

Με την σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 03.03 σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές που θα καθορίσουν την προσωπική σου στάση. Μην διστάσεις να επαναπροσδιορίσεις ανάγκες και επιθυμίες αντιλαμβανόμενος ποια αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Προσπάθησε να αποφύγεις εξουσιαστικές συμπεριφορές και χειριστικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν συνεργάτες και σύντροφο. Αντίθετα δείξε πάθος σε ότι σε ενδιαφέρει καθώς αυτό θα ενθουσιάσει τους γύρω σου.

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 και σε βοηθούν να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, όμως να θυμάσαι ότι μπορείς να ανταποκριθείς με επιτυχία σε κάθε κατάσταση καθώς θα υπάρχει η προϋπόθεση να επιφέρεις την απαραίτητη ισορροπία. Προσπάθησε βέβαια να μείνεις μακριά από σπατάλες ώστε να μην υπάρξουν απώλειες που θα σου δημιουργήσουν περαιτέρω άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές οικονομικές ανάσες μπορείς να πάρεις με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03. Δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις υποθέσεις και να πάρεις ανάσες σε ψυχολογικό επίπεδο. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξει στήριξη από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα καθώς θα σε βοηθήσουν σε δύσκολες στιγμές. Η αυτοπεποίθηση και το πάθος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς θα δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου.

Με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 αναδεικνύονται ζητήματα του παρελθόντος που προκαλούν κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς είναι εύκολο να εκτονώσεις την κακή σου διάθεση σε πρόσωπα που δεν ευθύνονται για ζητήματα που βιώνεις. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξεις στον επαγγελματικό χώρο καθώς το παρασκήνιο καλά κρατεί και μπορεί να επηρεάζει τις κινήσεις σου. Εμπιστεύσου το ταίρι σου καθώς αυτή την περίοδο μπορείς να επενδύσεις στην σχέση σου για να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

Με τη μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου στις 06.03 βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και περνάς δυναμικά στο προσκήνιο παίρνοντας πρωτοβουλίες. Ο μαγνητισμός και η αποφασιστικότητά σου εντυπωσιάζουν και θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις υποκειμενικές και εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να σου κοστίσουν καθώς δεν θα υπάρξουν πρόσωπα που θα δεχτούν συμπεριφορές που δεν τους αξίζουν.

ΙΧΘEIΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 02.03 έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις με γοργά βήματα προς το μέλλον. Επαγγελματικές και προσωπικές βλέψεις βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο αφού νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει σε ότι θέλεις να επιτύχει. Νέες γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επίπεδο συνεργασιών και αισθηματική ζωής καθώς έρχονται για να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέους ορίζοντες μπροστά σου που θα σε εξελίξουν σε όλα τα επίπεδα. Μέτρια σε πιθανές υπερβολές που δεν θα σου επιτρέψουν να αναγνωρίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες που έρχονται μπροστά σου.

Με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 οφείλεις να είσαι προσεκτικός απέναντι σε πρόσωπα στο φιλικό περιβάλλον καθώς είναι εύκολο να μπεις σε ανταγωνιστικές διαδικασίες. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού δεν θα γίνουν δεκτά και αυτό φρόντισε να μετριάσεις ανάλογες συμπεριφορές. Αντίθετα μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε στόχους και φιλοδοξίες που θα αλλάξουν άρδην τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να νιώσεις απόλυτη ικανοποίηση.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 06.03 σηματοδοτούν μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και κυκλοθυμίας. Παιχνίδια παρασκηνιακά στον εργασιακό χώρο είναι πιθανό να σε προβληματίσουν καθώς νιώθεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που υπονομεύουν την επαγγελματική σου πορεία. Καλό είναι να είσαι απόλυτα ψύχραιμος καθώς πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα θα δημιουργήσουν προβλήματα. Εμπιστεύσου το ταίρι σου και δημιούργησε ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό περιβάλλον για δύο που θα σε βοηθήσει να βρεις εσωτερική αρμονία και ισορροπία.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28/2 ως 6/3/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, νέα, ιχθύες, εκκρεμότητες, εξιτάρει, αρης, φλερτ, επηρεάζει, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, τελος ακινητης περιουσιας, εξαψη, επιθυμιες, ακινητα, αφροδιτη, ομορφα μυστικα, οριζοντες, παιχνιδια, σεληνη, σθενος, φλερτ, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, αμφιβολιες, αρμονια, αρδην, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βρισκεις, βρισκεται, γεγονος, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εξιτάρει, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, επιτυχια, ερχονται, ερχεσαι, εστια, ζωη, ζωδιο, ζωης, θετικο, θετικη ενεργεια, θυμασαι, διαφημιση, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, λαθος, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξεκινημα, οικογενεια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, σωμα, στα ακρα, σχεδια, φαντασια, φοβος, φωνη, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, αφιερωσεις, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, γνωσεις, ιδιαιτερα, ιχθύες, μπροστα, νιωθεις, σωστο, θετικα
Τυχαία Θέματα