8 casual looks που πρέπει να δεις αν δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις τις επόμενες μέρες

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες φτάνουμε σε κάποιο στιλιστικό τέλμα και νιώθουμε πως δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε στη δουλειά, σε μια βόλτα ή σε μια έξοδο. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα looks μιας γνωστής fashionista που είναι απλά, μίνιμαλ και casual και σου τα δείχνουμε ώστε νε εμπνευστείς και να αξιοποιήσεις όλα τα ρούχα από την ντουλάπα σου.

#1. Ένα super oversized t-shirt και ένα shacket σε neutral τόνους είναι δύο κομμάτια που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου.

#2.

Φόρεσε το τζιν σορτσάκι σου με ένα μπεζ σακάκι και sneakers και είσαι έτοιμη! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να υιοθετήσεις ένα look σαν και αυτό και πίστεψέ μας θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές εμφανίσεις.

#3. Συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν με ένα muscle t-shirt. Τα συγκεκριμένα μπλουζάκια, που έγιναν τάση από πέρυσι το καλοκαίρι, συνεχίζουν και φέτος να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και θα τα φορέσουμε πολύ την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2021.

#4. Eπένδυσε σε άνετα σακάκια που θα φορέσεις εύκολα με κάθε σου outfit στην καθημερινότητά σου.

#5. Σίγουρα δεν υπάρχει πιο απλό look από αυτό αλλά με τα σωστά αξεσουάρ μπορείς να το απογειώσεις. Συνδύασε το σορτς σου με t-shirt και shacket και ολοκλήρωσε το look με sneakers με υπερυψωμένο πάτο, backpack και layerings με κολιέ σε διάφορα μήκη.

#6. Ένα mom jeans και ένα μαύρο σακάκι είναι basic κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Φόρεσέ τα με ένα ζευγάρι chunky sandals και είσαι έτοιμη!

#7. Το μπεζ baggy jeans είναι σίγουρα στη λίστα με τα must have της άνοιξης!

#8. Οι μάξι φούστες γίνονται τάση αυτή την άνοιξη και μας αρέσουν ακόμα και στις πιο casual όψεις τους.

Διαβάστε περισσότερα:

6 ανοιξιάτικα looks της Chiara Ferragni που μας εμπνέουν να προσθέσουμε χρώμα στο στιλ μας

Τα πιο ρομαντικά φορέματα της Άνοιξης- Shopping guide για να τα κάνεις δικά σου

Fashion Alert: Yπάρχει ένα trend που θα φορέσουμε πολύ στους γάμους της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα