Aυτά είναι τα 5 είδη παπουτσιών που θα φορεθούν πιο πολύ ΑΥΤΟ το καλοκαίρι!

Φέτος το καλοκαίρι οι επιλογές που θα έχουμε στα παπούτσια μας θα είναι πολλές και υπέροχες! Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 αγαπημένες μας τάσεις που θα τις δεις να κυριαρχούν πιο πολύ από οποιεσδήποτε άλλες.

#Εσπαντρίγιες
Δεν υπάρχει fashion blogger, fashionista ή celebrity που να μην έχει στην παπουτσοθήκη της τουλάχιστον ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες.

Η δημοφιλής νεανική

σειρά EXE, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας υποδημάτων ΤSAKIRIS MALLAS, παρουσιάζει τη συλλογή “Safari Chic” μέσα στην οποία μπορείτε να βρείτε μερικά υπέροχα σχέδια από εσπαντρίγιες με λαμπερά κρύσταλλα.

#Φλατ σανδάλια
Τα φλατ σανδάλια που θα φορεθούν φέτος έχουν άρωμα Αφρικής και είναι τόσο boho όσο μας αρέσουν! Στη Safari Chic συλλογή του Tsakiris Mallas μπορείτε να βρείτε τα πιο όμορφα σχέδια με κυρίαρχα τα ethnic στοιχεία και τα έντονα χρώματα που παραπέμπουν στις παραδοσιακές ενδυμασίες των Αφρικανικών φυλών.

#Flatforms
Tα flatforms είναι τα αγαπημένα παπούτσια όλων των γυναικών για τη βόλτα αλλά και τη δουλειά.

Στη Safari Chic συλλογή μπορείτε να βρείτε μίνιμαλ σχέδια αλλά και flatforms με tribal στοιχεία σε υπέροχες παλ και γήινες αποχρώσεις που θα ταιριάξουν τέλεια σε κάθε σας εμφάνιση.

#Ηigh & mid heels
Καλοκαίρι χωρίς ένα ζευγάρι σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα δεν νοείται και γι’αυτό εμείς σου ετοιμάσαμε μια gallery με τα σχέδια του Tsakiris Mallas που μας έχουν εντυπωσιάσει πιο πολύ! Τα σανδάλια έχουν εξωτικά φτερά, χάντρες και τρουκς, και πλαισιώνουν μια εντυπωσιακή συλλογή που παραπέμπει σε fashion editorial εμπνευσμένο από τα βάθη του Αμαζονίου. Τα πρωτόγονα ένστικτα της σύγχρονης, ανεξάρτητης και χειραφετημένης γυναίκας ξυπνούν με μια απόλυτα “Safari Chic” διάθεση, απογειώνοντας τη δυναμική, αδάμαστη, αλλά ταυτόχρονα θηλυκή πλευρά της!

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα πέδιλα του καλοκαιριού:
1. Suede πέδιλα με boho-chic λεπτομέρειες
2. Έντονα colour-block χαμηλοτάκουνα πέδιλα
3. Πέδιλα με περίτεχνες δημιουργίες με glitter και πέρλες για βραδινές εξόδους

#Kitten heels
Η “Safari Chic” Collection περιλαμβάνει ακόμη κομψά kitten heels και sling backs για απαράμιλλο office look.Τα συγκεκριέμνα πέδιλα είναι ιδανικά για το γραφείο γιατί είναι άνετα, έχουν στιλ και ταυτόχρονα έχουν χαμηλό τακούνι για περισσότερη άνεση όλη την ημέρα.

Όποια κι αν είναι η περίσταση, η συλλογή S/S 18 της ΕΧΕ θα σας μεταμορφώσει σε σύγχρονη Αμαζόνα, έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα κολεξιόν της EXE στο www.tsakirismallas.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα