Cara Delevingne: Μιλάει πρώτη φορά για τον εθισμό της με τα ναρκωτικά -«Είτε θα κατέληγα νεκρή είτε θα έκανα κάτι πολύ ηλίθιο»

Η Cara Delevingne είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως -αλλά και των τελευταίων ετών. Η ίδια έγινε viral και θέμα συζήτησης πριν από 6 περίπου μήνες, όταν κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες που την έδειχναν να φέρεται αλλοπρόσαλλα σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν αλλά και γράφτηκαν, η Cara Delevingne αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει στη Vogue, όπου παράλληλα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Απριλίου 2023.

Το πασίγνωστο μοντέλο

αναφέρθηκε στην για πρώτη φορά στον εθισμό της με τα ναρκωτικά, αλλά και στο πόσο επηρεάστηκε η ζωή της από αυτά. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι εκείνα τα στιγμιότυπα ήταν ένα «ταρακούνημα» για το ταξίδι της νηφαλιότητάς της.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη καλλονή εξήγησε ότι τότε στο αεροδρόμιο είχε μόλις επιστρέψει από το φεστιβάλ Burning Man στη Νεβάδα και δεν ήταν καλά επειδή δεν είχε κοιμηθεί.

«Είναι σπαρακτικό, γιατί νόμιζα ότι περνούσα καλά, αλλά κάποια στιγμή, ήμουν σαν “εντάξει, δεν φαίνομαι καλά”. Οπότε κατά κάποιον τρόπο, αυτές οι φωτογραφίες ήταν κάτι για το οποίο πρέπει να είμαι ευγνώμων», είπε αρχικά.

Όσο για τον δρόμο της νηφαλιότητας, είπε στη συνέχεια: «Δεν ήμουν έτοιμη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν δεν είσαι μπρούμυτα στο πάτωμα και έτοιμος να ξανασηκωθείς, δεν θα το κάνεις. Σε εκείνο το σημείο, ήμουν πραγματικά έτοιμη. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι αν συνέχιζα να ακολουθώ τον δρόμο που ακολουθούσα, είτε θα κατέληγα νεκρή είτε θα έκανα κάτι πολύ, πολύ ηλίθιο».


Τέλος, η Cara Delevingne εξομολογήθηκε για την κατάσταση της υγείας της σήμερα ότι «έχω ακόμα πολλή ενέργεια, αλλά δεν είναι αλλοπρόσαλλη. Είμαι πιο ήρεμη. Δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί ή να θεραπευτεί πλήρως, αλλά είμαι εντάξει με αυτό, και αυτή είναι η διαφορά».

Διαβάστε ακόμα:

Μπο: Η αποκάλυψη για το σοβαρό ατύχημα που είχε με τον πατέρα του

Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι κορίτσι

Survivor All Star: Η στιγμή που η Ελευθερίου κατασκόπευε τη συνέντευξη του Μαρτίκα -«Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα