Cardi B: Έκοψε αφέλειες και πρέπει να δείτε το νέο της look γιατί είναι η τέλεια, φθινοπωρινή αλλαγή!

Η  Cardi B δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Κάθε της beauty look είναι εξεζητημένο και ξεχωριστό και η ίδια φροντίζει να μοιράζετε με τους θαυμαστές της όλες τις αλλαγές που κάνει.

Έχει μεγάλη αδυναμία στα πολύ μακριά νύχια και τα εκκεντρικά nail art designs ενώ τολμά να βάφει τα μαλλιά της στις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις. Επίσης αγαπάει πολύ τις περούκες και συχνά τις χρησιμοποιεί στις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Και τώρα, λίγο πριν έρθει ο χειμώνας έκανε

μία ακόμη αλλαγή που είναι μεγάλη τάση αλλά και tres chic ταυτόχρονα. Για την ακρίβεια έκοψε αφέλειες που φτάνουν στο ύψος των φρυδιών και της ταιριάζουν τέλεια.

Πρόκειται για το twist στα μαλλιά που κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες αφού αναβαθμίζει το hair look χωρίς να θυσιάζεται το μήκος. Επίσης τα updos, οι αλογοουρές και οι πλεξούδες δείχνουν τέλεια με τις αφέλειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib) στις 24 Οκτ, 2020 στις 4:37 μμ PDT

Η Cardi B αποκάλυψε το νέο της κούρεμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία στον κήπο του σπιτιού της, μπροστά από την Rolls Royce, κρατώντας την αγαπημένη της Birkin.

Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα σινιόν με όγκο στην κορυφή εμπνευσμένο από τα 80’s. Από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι. Εσείς τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Anne Hathaway για τις ανάγκες του νέου της ρόλου!

Στηρίξτε το δικαίωμα κάθε γυναίκας με καρκίνο να ζει καλά, με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο!

Keywords
Τυχαία Θέματα